čistilka, hišna pomočnica Svet24.si

Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, ...

gledališče Dobra karma

To je v resnici življenje: predstava v treh ...

Severina Kojić Svet24.si

Severina zaradi klevetanja ovadila svoje sosede

poker, spletni Svet24.si

Slovenskemu pokerašu nočejo izplačati 227 ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

adrijana lucija in tanja Njena.si

Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega ...

martina miki tanja Njena.si

Miki Šarac očaral z mladostnim videzom

nu
nu
2 05.11.2019 11:21:49

Kovač se je vrnil! Vztrajal je, vodstvo Bayerna je prosil le eno stvar: Pred današnjim treningom je hotel ...

Profimedia
Zdaj že nekdanji trener Bayerna je vodstvo kluba prosil, da se še zadnjič sooči z nogometaši.

Bayern je v nedeljo sporočil, da se je razšel s hrvaškim strategom Nikom Kovačem. Rezultati v zadnjem obdobju niso bili ravno blesteči, sodu pa je dno izbil zadnji poraz v nemški ligi, ko so morali Bavarci na gostovanju v Frankfurtu priznati premoč z 1:5.

Čeprav so se sprva pojavile informacije, da bo Kovač nogometaše Bayerna vodil na vsaj še dveh tekmah, v tem času pa bo vodstvo nemškega velikana našlo novega trenerja, pa so še tisti večer sporočili, da Hrvat ni več trener aktualnega nemškega prvaka.

Kovač je moral pospraviti stvari in zapustiti klubske prostore, vodstvo kluba pa mu je ugodilo pri njegovi zadnji prošnji. Ker se je vse zgodilo tako na hitro, se sploh ni imel prave priložnosti posloviti od svojih igralcev in ostalih sodelavcev. Pojavile so se govorice, da je bilo slovo vse prej kot prijateljsko, kar pa je z zadnjo potezo poskušal vsaj malce omiliti.

Pred današnjim treningom, ki ga je sicer vodil njegov dozdajšnji pomočnik, mu je vodstvo dovolilo, da še zadnjič obišče slačilnico in se na takšen način poslovi od igralcev. Od ostalih sodelavcev se je poslovil že prej, in sicer prek elektronskega pisma, v katerem se je za topel sprejem in vso podporo v zadnjem letu in pol zahvalil v svojem imenu in imenu brata Roberta, ki je opravljal vlogo pomočnika trenerja.

Značke: kovač, bayern

Članki iz rubrike