testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
2 27.10.2019 20:03:09

NIČLA! ČISTA NIČLA! Ja, tako slab je Cristiano Ronaldo v tej kategoriji, TO SO IZBRSKALI IN OBJAVILI (video)

Reuters
Juventus je še drugič v tej sezoni zapravil točki v Serie A. Povsem na jug Italije, v več kot 1000 kilometrov oddaljeni Lecce, so črno-beli odpotovali brez Cristiana Ronalda.

Trener Maurizio Sarri je pojasnil, da je njegov prvi zvezdnik utrujen - tako fizično kot psihično. "Ko je tako, je prav, da dobi počitek," je še dodal. Stara dama kljub le točki ostaja na prvem mestu, le točko zaostaja Inter.

A ko je že govora o Ronaldu, ki je nedavno dosegel jubilejni 700. zadetek v karieri in se vpisal v prestižni klub največjih mojstrov tega poklica, je mogoče najti tudi segment igre, v katerem je Portugalec - obupno slab.


Športna mreža ESPN se je poigrala s številkami in objavila podatek, da Ronaldo od prihoda v italijanski klubski nogomet še ni dosegel zadetka s prostega strela. Morda ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi ravno on izvajal proste strele pri Juventusu. Poskušal je 29-krat, niti enkrat pa ni našel poti do nasprotne mreže.

Podrobna analiza vseh 29 poskusov razkriva, da je 20 njegovih žog pristalo v živem zidu, sedemkrat je bil uspešnejši tekmečev vratar, dvakrat pa je Ronaldo meril mimo vrat.

Marsikdo bi ob tem pripomnil, da bi moral Ronaldo izvajanje prostih strelov prepustiti nekomu drugemu, a poznavajoč Portugalca, ta tega niti slučajno ne bi dovolil in tudi Sarri v to ne bo drezal.

Članki iz rubrike