kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

nu
nu
3 14.10.2019 13:55:53

HUDE OBTOŽBE zatresle Švedsko! Zlatan Ibrahimović selektorja označil za RASISTA in ga OBTOŽIL, da je ...

Profimedia
Švedska je z visoko zmago nad Malto zadržala drugo mesto na lestvici skupine F, vendar selektor Janne Andersson je vseeno prejel hud udarec.

Sedeminpetdesetletnega strokovnjaka se nihče ni lotil s pestmi, prejel je 'porcijo' iz ust legendarnega švedskega nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Kar je ob poznavanju 'Ibrakadabre' skoraj enako neprijetno.

Ibrahimović je Anderssona javno obtožil rasizma. Zakaj? Ker na prvotnem seznamu ni bilo niti enega igralca, ki po poreklu ne bi bil Šved. Denimo takšnega, kot je Ibrahimović, ki ima korenine v BiH (po očetu Šefiku Ibrahimoviću) in na Hrvaškem (po mami Jurki Gravić)."Kaj se je zgodilo z njegovim prvim seznamom? Koliko igralcev z različnim poreklom je bilo na njem? Niti eden. Ko so ga pozvali, naj to razloži, je ovinkaril in se spretno izognil odgovoru," je dejal Ibrahimović in nadaljeval: "Pozneje je vendarle nekaj tekem začel z igralci, ki imajo poreklo od drugod, ampak to je storil le zaradi tega, da bi bil politično korekten. Andersson je v reprezentanci uničil vse tisto, kar sem jaz zgradil."

In kaj na vse to pravi selektor? "Zelo sem žalosten in razočaran zaradi Ibrahimovićevih izjav. Te obtožbe so brez osnove."

Članki iz rubrike