Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 10.10.2019 13:26:28

Leotta spregovorila o EROTIČNIH fotografijah in vlogi Balotellija: Ko se je to zgodilo, se mi je ...

Ena najbolj znanih športnih novinark je spregovorila o temi, ki se ji je do zdaj vztrajno izmikala.

Diletta Leotta je italijanska športna novinarka, ki ji je spletni velikan DAZN v letošnji sezoni zaupal pokrivanje tekem v italijanski elitni nogometni ligi. Ljubitelji serie A zdaj še z večjim veseljem spremljajo prispevke, za katere poskrbi prelestna novinarka, ki pa je postala znana tudi po zaslugi fotografij, ki niso bile namenjeni širši javnosti.

Pred leti so se na spletu pojavile njene erotične fotografije, ki jih je posnela kar sama. Kako so se do njih dokopali spletni nepridipravi, ni znano, zdaj pa je o tej temi spregovorila prvič. Za angleški tabloid je odprla dušo in razkrila, čigave podpore je bila še najbolj vesela.

"Včasih se mi zdi, da vse, kar se zgodi v povezavi z menoj, hitro postane uspešnica na svetovnem spletu. Če telovadim v telovadnici ali pa zgolj plešem v lokalu," je za The Sun uvodoma dejala Leotta in se v nadaljevanju dotaknila tudi malce bolj neprijeten izkušnje. Erotičnih fotografij, ki so končale na spletu ... "Vsak lahko s svojim telesom počne, kar si želi. Ljudje, ki to izkoristijo, pa so navadne riti. Odločila sem se za tožbo, pa ne samo zaradi mene, ampak zaradi vseh žensk, ki jih je doletela enaka usoda. Še posebej pa cenim, kar je takrat storil Mario Balotelli. Njegova podpora mi je veliko pomenila, zdelo se mi je, da nisem sama v tem, in spoznala, da je to zelo pogosta težava današnjih žensk," je še povedala italijanska novinarka.

Značke: leotta, serie-a

Članki iz rubrike