horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

novorojenček Svet24.si

V plitkem grobu našli še živo novorojenčico

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

filip-wieser Njena.si

Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
0 10.10.2019 13:26:28

Leotta spregovorila o EROTIČNIH fotografijah in vlogi Balotellija: Ko se je to zgodilo, se mi je ...

Ena najbolj znanih športnih novinark je spregovorila o temi, ki se ji je do zdaj vztrajno izmikala.

Diletta Leotta je italijanska športna novinarka, ki ji je spletni velikan DAZN v letošnji sezoni zaupal pokrivanje tekem v italijanski elitni nogometni ligi. Ljubitelji serie A zdaj še z večjim veseljem spremljajo prispevke, za katere poskrbi prelestna novinarka, ki pa je postala znana tudi po zaslugi fotografij, ki niso bile namenjeni širši javnosti.

Pred leti so se na spletu pojavile njene erotične fotografije, ki jih je posnela kar sama. Kako so se do njih dokopali spletni nepridipravi, ni znano, zdaj pa je o tej temi spregovorila prvič. Za angleški tabloid je odprla dušo in razkrila, čigave podpore je bila še najbolj vesela.

"Včasih se mi zdi, da vse, kar se zgodi v povezavi z menoj, hitro postane uspešnica na svetovnem spletu. Če telovadim v telovadnici ali pa zgolj plešem v lokalu," je za The Sun uvodoma dejala Leotta in se v nadaljevanju dotaknila tudi malce bolj neprijeten izkušnje. Erotičnih fotografij, ki so končale na spletu ... "Vsak lahko s svojim telesom počne, kar si želi. Ljudje, ki to izkoristijo, pa so navadne riti. Odločila sem se za tožbo, pa ne samo zaradi mene, ampak zaradi vseh žensk, ki jih je doletela enaka usoda. Še posebej pa cenim, kar je takrat storil Mario Balotelli. Njegova podpora mi je veliko pomenila, zdelo se mi je, da nisem sama v tem, in spoznala, da je to zelo pogosta težava današnjih žensk," je še povedala italijanska novinarka.

Značke: leotta, serie-a

Članki iz rubrike