pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ue
ue
2 08.10.2019 11:04:15

Ljudje so razburjeni: RAZKOSAL je DEKLE in z njo NAHRANIL PSE, zdaj pa je s svojo potezo ŠOKIRAL!

Bil je obsojen za grozljiv umor, zdaj se vrača na igrišče.

Leta 2013 so ga obsodili na 22 let in tri mesece zapora, potem ko je bil brazilski vratar Bruno Fernandes spoznan za krivega umora svojega dekleta, manekenke in modela Elize Samudio. Podrobnosti umora so grozljive. S prijatelji naj bi skoval načrt o 'ugrabitvi', potem so jo ubili, razkosali in dele telesa vrgli lačnim psom, del trupla pa zakopali in zalili z betonom. Povod za brutalni umor naj bi bila nosečnost dekleta, ki ni hotelo narediti splava, kot je zahteval Bruno, takrat sicer poročen z drugo žensko.

To se je dogajalo leta 2009, naslednje leto pa je Samudiova izginila, pozneje je policija odkrila, kaj se je zgodilo. Brunu so sodili in na sojenju je priznal sodelovanje pri ideji o umoru, ne pa tudi to, da je bil sam zraven, ko se je vse to dogajalo. Vseeno so ga spoznali za krivega in takrat vratarja Flamenga, za katerega so se že zanimali tudi evropski klubi, med drugim Milan, poslali v zapor.

Zdaj pa se Bruno vrača na igrišče. Kljub številnim protestom mu je sodišče zaradi vzornega obnašanja odobrilo selitev na polodprti oddelek, kar pomeni, da bo lahko hodil na treninge in tekme ter se zvečer vračal v zapor. Bruno je podpisal pogodbo z nižjeligašem Pocos de Caldasom, pri katerem menijo, da so naredili pravo potezo, ker so vratarju ponudili novo priložnost. Mnogi se ne strinjajo, v Braziliji je odločitev naletela na buren odziv.

Galerija

Članki iz rubrike