mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
2 08.10.2019 11:04:15

Ljudje so razburjeni: RAZKOSAL je DEKLE in z njo NAHRANIL PSE, zdaj pa je s svojo potezo ŠOKIRAL!

Bil je obsojen za grozljiv umor, zdaj se vrača na igrišče.

Leta 2013 so ga obsodili na 22 let in tri mesece zapora, potem ko je bil brazilski vratar Bruno Fernandes spoznan za krivega umora svojega dekleta, manekenke in modela Elize Samudio. Podrobnosti umora so grozljive. S prijatelji naj bi skoval načrt o 'ugrabitvi', potem so jo ubili, razkosali in dele telesa vrgli lačnim psom, del trupla pa zakopali in zalili z betonom. Povod za brutalni umor naj bi bila nosečnost dekleta, ki ni hotelo narediti splava, kot je zahteval Bruno, takrat sicer poročen z drugo žensko.


To se je dogajalo leta 2009, naslednje leto pa je Samudiova izginila, pozneje je policija odkrila, kaj se je zgodilo. Brunu so sodili in na sojenju je priznal sodelovanje pri ideji o umoru, ne pa tudi to, da je bil sam zraven, ko se je vse to dogajalo. Vseeno so ga spoznali za krivega in takrat vratarja Flamenga, za katerega so se že zanimali tudi evropski klubi, med drugim Milan, poslali v zapor.

Zdaj pa se Bruno vrača na igrišče. Kljub številnim protestom mu je sodišče zaradi vzornega obnašanja odobrilo selitev na polodprti oddelek, kar pomeni, da bo lahko hodil na treninge in tekme ter se zvečer vračal v zapor. Bruno je podpisal pogodbo z nižjeligašem Pocos de Caldasom, pri katerem menijo, da so naredili pravo potezo, ker so vratarju ponudili novo priložnost. Mnogi se ne strinjajo, v Braziliji je odločitev naletela na buren odziv.

Galerija

Članki iz rubrike