pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
0 07.10.2019 10:11:10

PIQUE HINAVEC! Pred kamero NAD SODNIKA, na skrivaj pa sta SKUPAJ 'NATEGNILA' REAL! Poglejte! (foto)

Gerard Pique je pač Gerard Pique.

Barcelona se je močno pritoževala nad sojenjem svojega starega "prijatelja" Matheua Lahoza, potem ko je ta delivec pravice tik pred koncem tekme (Barcelona je vodila in zmagala 4:0) izključil dva nogometaša ponosa Katalonije. Najprej debitanta Ronalda Arauja zaradi prekrška v vlogi zadnjega moža, nato pa še Ousmaneja Dembeleja zaradi ugovarjanja. Največ je imel po tekmi sodniku za povedati kdo drug kot Gerard Pique, a kot se mu pogosto zgodi, je bil pri tem kar precej hinavski. 

Piqueju je namreč nekoliko prej Lahoz prišel še kako prav, ko sta "skupaj" skovala načrt, po katerem bo kontroverzni katalonski branilec zagotovo igral svojo najljubšo tekmo - el clasico, ki bo na sporedu v soboto, 26. oktobra. Piqueju je še en rumeni karton manjkal do suspenza in branilec ni želel tvegati, da bi se mu to zgodilo na edini vmesni tekmi proti Eibarju. To tekmo bo rajši izpustil s suspenzom, ki si ga je pridobil nalašč. 

Kot so razkrile kamere, je Pique v povsem nepomembni akciji stekel v avt in tam namenoma nabil žogo z željo, da bi mu Lahoz pokazal rumeni karton. Pique je, kot kažejo kamere, tudi poskrbel, da ga je Lahoz videl. In čeprav se je sodnik verjetno zavedal, kaj počne Katalonec, je ugodil njegovi želji, pokazal rumeni karton in poskrbel za natanko tisto, kar je Katalonec želel imeti.  

Članki iz rubrike