900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 20.09.2019 08:26:33

Našli so jo: Ženska, ki je Ronaldu dajala zastonj hrano, se je na povabilo Portugalca odzvala TAKOLE!

Oglasila se je ženska, ki naj bi pred mnogimi leti Cristianu Ronaldu dajala zastonj hamburgerje.

Portugalski zvezdnik je v svojem najbolj odmevnem in tudi najbolj osebnem intervjuju razkril zelo intimne dele svojega življenja, delil pa je tudi posebno anekdoto iz svojega otroštva. Ko je bil star 12 let, je živel skupaj z drugimi nogometaši iz cele države, bil je reven in si ni mogel privoščiti niti toplega obroka.

"Zame in za mojo družino je bilo to izjemno težko obdobje. Živel sem skupaj z nogometaši iz cele države, igrali smo nogomet. Zraven je bil McDonalds, na koncu dneva smo prosili za hamburgerje, ki so jim ostali. Tam je bila gospa z imenom Edna skupaj z dvema drugima dekletoma, vedno so nam dale vse, kar jim je ostalo. Upam, da ju bom s pomočjo tega intervjuja našel. Rad bi jih povabil na večerjo v Torino ali Lizbono. Nikoli ne bom pozabil, kar so naredile zame, in rad bi jim poplačal," je izjemno zgodbo razkril Ronaldo.



Le nekaj dni po tem razkritju pa seje oglasila Portugalka, ki trdi, da je bila ravno ona ena od tistih treh deklet, ki so mlade in revne nogometaše zalagale z brezplačnimi hamburgerji. Paula Leca je danes mama dveh otrok, oglasila pa se je prek portugalske radijske postaje Renascenca. Dejala je, da je bila ona ena od tistih treh žensk in opisala, kako je bilo vse skupaj videti. "Prihajali s pred restavracijo, in ko so nam ostali hamburgerji, nam je vodja restavracije dovolil, da jih podarimo. Eden od fantov je bil Cristiano Ronaldo, ki je bil morda celo najbolj plašen od vseh. Po hamburgerje so prišli skoraj vsak večer, to se je dogajalo več tednov. O tem sem že govorila svojemu sinu, ampak je mislil, da se šalim, ker še zdaj ne more verjeti, da je njegova mama nekoč dajala hamburgerje Ronaldu. Zgodbo pozna tudi moj mož, ki me je včasih prišel iskati pred restavracijo, v kateri sem delala, tam pa je pogosto srečal tudi Ronalda," se je razgovorila Paula in nadaljevala: "Lepo je obujati takšne spomine, Ronaldo je s tem pokazal svojo ponižnost. Ljudje zdaj vsaj vedo, da ta zgodba ni izmišljena. Če bi me povabil na večerjo, bi seveda šla. Najprej bi se mu zahvalila, nato pa bi obujala spomine."

Ob tem je dodala, da se seveda spomni tudi Edne, a je po vseh teh letih z njo izgubila stike.

Značke: ronaldo, mcdonalds

Članki iz rubrike