stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 18.09.2019 18:21:46

KATALONCI NA NOGAH! Zvezdnik Barcelono VŠEČKAL pobudo po menjavi Valverdeja

Profimedia
Barcelona je s piškavim remijem vstopila v novo evropsko sezono. Za nameček je bila v Dortmundu bližje porazu kot zmagi.

V 57. minuti tekme je Marco Reus izvajal enajstmetrovko, Katalonce pa je rešil vratar Marc Andre ter Stegen. A slab splošni vtis je ostal, navijači so nezadovoljni in zahtevajo odstop trenerja Ernesta Valverdeja.

Da bi 55-letni strateg ni pravi mož za vodenje zvezdniške zasedbe, danes misli marsikdo, bržčas tudi kakšen od nogometašev Barcelone. Mladi Nizozemec Frenkie de Jong je komaj prišel iz Ajaxa, pa vendar se je zapletel v afero, ki mu pri vključevanju v moštvo ne bo prišla prav.

Ernesto Valverde
Profimedia


Ko je po tekmi ena od pobudo po zamenjavi trenerja #ValverdeOut zaokrožila po svetovnem spletu, jo je de Jong všečkal, takoj zatem pa svojo potezo preklical. A bilo je dovolj, da je bila njegova akcija zabeležena, da so jo ubiskovalci spleta opazili in iz nje naredili veliko stvar.

Mnenja o potezi Nizozemca so različna.

de jong
Profimedia


Nekateri trdijo, da je fant skoraj gotovo všečkal po pomoti, da mu je zdrsnil prst, potem ko je videl, kaj se mu je pripetilo, pa je takoj preklical 'like'.

Drugi bi se ob tej razlagi nasmejali. Verjamejo namreč, da je de Jonga zaneslo, da se v resnici strinja s pobudo, da bi svojega trenerja najraje kar sam pospremil do izhodnih vrat, vendar je kmalu po všečku dojel, da si s pretirano iskrenostjo dela medvedjo uslugo in zato preklical 'like'.

Kaj mislite?

Značke: barcelona, valverde

Članki iz rubrike