horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 17. septembra

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davor KArničar Svet24.si

»Počivaj v miru, prijatelj moj«

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

Luka Basi - Seko moja official Thumbnail Njena.si

To je oče Luka Basija!

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak v objemu tajkuna

nu
nu
3 12.09.2019 14:43:51

VEČ KOT NORO! Slovenec na svoj ROJSTNI DAN srečal MESSIJA! Kar je naredil Leo, RES OSUPNE! (foto)

Reuters
Očitno se resnično da vse, če se le hoče.

Sanje vsakega pravega navijača Barcelone so se tokrat uresničile slovenskemu ljubitelju nogometa, ki se je za svoj 28. rojstni dan odpravil v Barcelono. Z upanjem, da bo srečal prvega zvezdnika katalonskega velikana Lionela Messija in morda uspel posneti kakšno fotografijo. A dobil je še precej več, domov bo odšel z nepozabnim spominom, skupno fotografijo in podpisanim dresom Barcelone. Vse skupaj je delil na svojem facebook profilu, seveda se je to sporočilo med ljubitelji nogometa hitro začelo širiti, pojasnilo pa si lahko preberete v spodnjih vrsticah. Sijajno, ni kaj ... Tudi Messi se je ponovno izkazal za velikega športnika, velikega človeka, ki zna prisluhniti željam navijačev. 

"Aaaaaaaaa! Kje začet? Sej ni besed! Ko ti Leo Messi sred Barcelone čestita za rojstni dan, pol veš, da je lahk že jutr sedmina pr Račič al pa pu dumače 'pr Kurnk'.
Leo Messi madre miaaaa!
Iskren sem rabu eno uro, da sem zmožn kej napisat. Kje začet? 27 rojstnih dnevu sem praznoval v Gabrskem, za 28ga sem si pa reku - Račo zgub se u Barcelono, tku ku si si vedno želel. In evo me! Drugo najlepše mesto na svetu (prvo itak Trbovle z našm raufnkam..) je kraj, kjer sem dobil najboljše darilo ob mojem jubileju. Ker me pozna, ve kuk truda sem uložu, pa da sem si potih res upal, da se bo tole zgodil!


Sej so me v šol učil stavčne člene, pa ne vem kak prilastek da o kvadratu dvočlenika al pa fotosintez ne govorimo ampak kar te pa naučijo doma, da z neba nebo nč padl in, da se je treba trudit in uztrajat za svojm ciljam in sanjam tega pa ne dobiš drugod!
Pa nočm zvenet ku Daljalama al pa Smiljan Mori ampak dons se je res pokazal, da se vse da če se hoče in boš predvsem delu na tem.
Aja svda, hvala vsem za lepe želje! Sej mi drucga dons ne ustane, kukr da se ga nacukam s Sangrijam!
Dogodivščin ni konc, postrežem z novo blesarijo, kero je sam Račo zmožn v kratkem!
Visca! Živeli, po naše!"

Značke: čestitka, messi

Članki iz rubrike