nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
3 12.09.2019 14:43:51

VEČ KOT NORO! Slovenec na svoj ROJSTNI DAN srečal MESSIJA! Kar je naredil Leo, RES OSUPNE! (foto)

Reuters
Očitno se resnično da vse, če se le hoče.

Sanje vsakega pravega navijača Barcelone so se tokrat uresničile slovenskemu ljubitelju nogometa, ki se je za svoj 28. rojstni dan odpravil v Barcelono. Z upanjem, da bo srečal prvega zvezdnika katalonskega velikana Lionela Messija in morda uspel posneti kakšno fotografijo. A dobil je še precej več, domov bo odšel z nepozabnim spominom, skupno fotografijo in podpisanim dresom Barcelone. Vse skupaj je delil na svojem facebook profilu, seveda se je to sporočilo med ljubitelji nogometa hitro začelo širiti, pojasnilo pa si lahko preberete v spodnjih vrsticah. Sijajno, ni kaj ... Tudi Messi se je ponovno izkazal za velikega športnika, velikega človeka, ki zna prisluhniti željam navijačev. 

"Aaaaaaaaa! Kje začet? Sej ni besed! Ko ti Leo Messi sred Barcelone čestita za rojstni dan, pol veš, da je lahk že jutr sedmina pr Račič al pa pu dumače 'pr Kurnk'.
Leo Messi madre miaaaa!
Iskren sem rabu eno uro, da sem zmožn kej napisat. Kje začet? 27 rojstnih dnevu sem praznoval v Gabrskem, za 28ga sem si pa reku - Račo zgub se u Barcelono, tku ku si si vedno želel. In evo me! Drugo najlepše mesto na svetu (prvo itak Trbovle z našm raufnkam..) je kraj, kjer sem dobil najboljše darilo ob mojem jubileju. Ker me pozna, ve kuk truda sem uložu, pa da sem si potih res upal, da se bo tole zgodil!


Sej so me v šol učil stavčne člene, pa ne vem kak prilastek da o kvadratu dvočlenika al pa fotosintez ne govorimo ampak kar te pa naučijo doma, da z neba nebo nč padl in, da se je treba trudit in uztrajat za svojm ciljam in sanjam tega pa ne dobiš drugod!
Pa nočm zvenet ku Daljalama al pa Smiljan Mori ampak dons se je res pokazal, da se vse da če se hoče in boš predvsem delu na tem.
Aja svda, hvala vsem za lepe želje! Sej mi drucga dons ne ustane, kukr da se ga nacukam s Sangrijam!
Dogodivščin ni konc, postrežem z novo blesarijo, kero je sam Račo zmožn v kratkem!
Visca! Živeli, po naše!"

Značke: čestitka, messi

Članki iz rubrike