Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.09.2019 13:11:57

Rožman na pragu novega kluba? Zdaj je znano vse, manjka le še URADNA POTRDITEV!

Martin Metelko
Slovenski trener Simon Rožman se (še) ne bo vrnil v nogometne vode.

Simon Rožman je pred dnevi osupnil slovensko športno javnost, njegov odhod z mesta trenerja Domžal je presenetil marsikoga. A komaj se je prah polegel, že je v nogometni javnosti odjeknila novica, da bi se lahko kmalu vrnil v trenerske vode.

Poljski mediji so namreč postregli z novico, da je Slovenec med resnimi kandidati za novega trenerja tamkajšnjega prvoligaša Zaglebia iz Lubina, a zdaj je jasno prav vse. Zdaj že nekdanji trener Domžal se ne bo tako hitro vrnil v nogomet, Zaglebie je mesto trenerja ponudil nekdanjemu prvemu možu stroke Slovana iz Bratislave.



Zaglebie naj bi se za sodelovanje že dogovoril z Martinom Ševelo, ki se je od Slovana poslovil po prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov, v katerem je moštvo slovenskega napadalca Andraža Šporarja presenetljivo izločila Sutjeska. Pred tem je navduševal slovaško nogometno javnost, svojo ekipo je šest krogov pred koncem prvenstva popeljal do novega naslova slovaškega prvaka, prislužil pa si je tudi naziv za najboljšega trenerja sezone.

Ševela naj bi s službovanjem v svojem novem klubu začel na začetku prihodnjega tedna, v petek pa ga bo s klopi vodil začasni trener in dosedanji pomočnik Pawel Karmelita.

Članki iz rubrike