miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

nu
nu
1 09.09.2019 13:16:05

NOROST NA VLAKCU SMRTI! Noro, KAJ JE UJEL pri 140 km/h! Noro, KDO IN KAKO JE UJEL! (video)

Svetovni splet je obnorel posnetek iz Španije.

Na njem je obiskovalec zabaviščnega parka pri polni hitrosti vožnje na tako imenovanem vlakcu smrti ujel mobilni telefon, ki ga je nekaj vrst pred njim odneslo iz rok nekega drugega obiskovalca. Junak z neverjetnimi refleksi je bil sprva neznani junak, sčasoma pa so mediji izbrskali, da gre za profesionalnega novozelandskega športnika, ki je bil z družino na oddihu, potem ko je na svetovnem prvenstvu v Španiji svojo državo zastopal v ... fistaballu. 

Da, gre za precej obskuren šport, za katerega verjetno še niste slišali, vendar ga je na Novi Zelandiji mogoče igrati profesionalno. Nekakšna odbojka na travi s prav posebnimi pravili pa zdaj postaja bolj prepoznavna ravno zaradi človeka, ki je postal zvezdnik na najbolj neverjeten način. Na Novi Zelandiji je bil gost več televizijskih oddaj, med drugim pa je pojasnil, kako mu sprva niso hoteli prodati posnetka, ki so ga naredile kamere, ki snemajo obiskovalce. 

"Mislili so, da sem s telefonom počel nedovoljene stvari. Kar težko sem, jim razložil, da telefon ni moj in da sem ga ujel med vožnjo. Ko so pogledali posnetek, so jim padle čeljusti," razlaga možakar z imenom Samuel Kempf, ki je nato odgovorne zlahka prepričal, kaj se je v resnici zgodilo. Posnetek pa je v znak zahvale Samuelu simbolično kupil obiskovalec, čigar telefon je človek z izjemnimi refleksi (očitno so potrebni za čudaški fistball) ujel. 

Posnetek neverjetnega dogodka pri 140 kilometrih na uro si lahko ogledate spodaj. Še nižje pa lahko vidite eno vzorčno, posebej zanimivo akcijo z enega od turnirjev v fistballu.   

Članki iz rubrike