vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

sagadin1 Svet24.si

Razjezila sem se, ko so mi rekli, naj si ...

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

ljubezen-na-vasi Njena.si

Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila ...

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

nu
nu
2 08.09.2019 14:11:53

NEPREPOZNAVEN! Zvezdnika so brutalno pretepli, ko jo je OSVAJAL, in vpili: "Zlomi mu noge!"

Šokantne novice prihajajo iz Anglije.

Branilec angleške izbrane vrste in Chelseaja, ki sicer kot posojen nogometaš brani barve Burnleyja, je bil v Manchestru udeležen v pretep. Danny Drinkwater je bul hudo poškodovan, kar dokazuje tudi fotografija, ki se je pojavila v javnosti.

Nekdanji član Leicestra se je zabaval v enem od nočnih lokalov in domnevno osvajal dekle nekega drugega nogometaša. Pod vplivom alkoholnih substanc naj bi neprimerno dvoril dekletu nogometaša Scunthorpa Uniteda, slednjemu pa je seveda prekipelo, zaradi česar sta si skočila v lase. Varnostniki so ju pospremili iz lokala, tam pa se je zgodilo.Drinkwaterja naj bi napadlo šest moških, ki naj bi se še kako dobro zavedali, s kom imajo opravka. V pretepu naj bi uporabili tudi neznan trd predmet, ko je bil nogometaš na tleh, pa naj bi eden od napadalcev skakal po njegovem gležnju, eden od napadalcev pa vpil: "Zlomi mu noge!" Priče so povedale, da je bila kri povsod, v javnosti pa je zaokrožila tudi zgornja fotografija.

Po nekaterih informacijah otoških medijev naj bi imel Drinkwater poškodovane vezi v gležnju, zaradi česar naj bi bil z nogometnih zelenic odsoten vsaj mesec dni, poleg tega pa ima poškodovano ramo in obe roki.

Značke: drinkwater, chelsea

Članki iz rubrike