900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 05.09.2019 13:00:29

Zvezdnik Dinama RAZOČARAN, takole je 'udaril' po hrvaškem nogometu: Nimam kaj skrivati ...

Cropix
Španski nogometaš iz vrst Dinama ni zadovoljen z zadnjim prestopnim rokom.

Dani Olmo je že nekaj časa eden najmočnejših orožij zagrebškega Dinama, čeprav šteje le 21 let. Nekdanji up Barcelone je v lanski sezoni več kot opozoril nase, bil je tudi na pragu sanjskega prestopa.


A zdaj je jasno, da do selitve ne bo prišlo. Zagrebčani ga niso želeli izpustiti iz rok, vsaj ne za odškodnino, ki je priromala na njihov naslov. Vodstvo Dinama si namreč z njegovo prodajo obeta več deset milijonov evrov zaslužka, kar si zdi za razmere v regiji vendarle preveč. O tem je spregovoril tudi španski up ...

"Nimam kaj skrivati. Iz Dinama sem želel oditi v katerega od klubov iz najboljših lig. Zdi se mi, da je to logično nadaljevanje kariere, v kateri sem do zdaj osvojil naslov evropskega prvaka z mlado špansko reprezentanco, bil sem najboljši igralec finala, igral v ligi prvakov in osmini finala lige Europa. To bi bil odličen posel tudi za klub, a do njega ni prišlo," je za Sportske novosti dejal Olmo, ki ob tem ne skriva, da se mu zdi odškodnina v višini 40 milijonov evrov previsoka. "To je previsoka številka! Ne zaradi tega, da bi bil jaz manj vreden, ampak zaradi dejstva, da igram na Hrvaškem, tuji klubi pa upoštevajo tudi to. Težko bo kakšen igralec iz hrvaške lige dosegel takšno ceno. Seveda se lahko v prihodnosti zgodi marsikaj, ampak za zdaj mislim, da je to pretirano."

Značke: dinamo, olmo

Članki iz rubrike