pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

STA
STA
3 02.09.2019 12:10:42

TEKMA ZVEZD na ljubljanskem TRGU REPUBLIKE! Predsednik UEFE Aleksander ČEFERIN bo v Slovenijo pripeljal nogometne LEGENDE!

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin.
Jurij Kodrun
Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin bo v Ljubljano pripeljal vodstvo te organizacije, Uefa pa bo ob robu zasedanja izvršnega odbora priredila dva dogodka.

V torek, 24. septembra, bo najprej s festivalom uradno zagnala nov projekt Nogomet v šolah za obdobje 2020 do 2024, ob tem pa na Trgu republike priredila še tekmo zvezd.

Zjutraj bo tako Uefa slovesno zagnala projekt Nogomet v šolah, v katerem sodelujeta dve slovenski šoli ter po ena iz sosednjih Avstrije, Italije, Hrvaške in Madžarske, ob tem pa organizirala še nogometno tekmo na ljubljanskem Trgu republike.



Na slovesnosti bo celotno vodstvo Uefe, izvršni odbor, ki mu "poveljuje" Čeferin. Predsednik Uefe bo sodeloval tudi na nogometni tekmi, na kateri bodo zaigrali ambasadorji Uefe in nekdanje nogometne legende.

Popoldan pa bo imel Čeferin po koncu zasedanja IO v hotelu Intercontinental še novinarsko konferenco, so danes sporočili iz Uefe.

Članki iz rubrike