Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2019 09:57:47
Deli članek:

RAZJARJENI Sergio Ramos ima DOVOLJ: TEGA ne bomo več TRPELI!

Profimedia

Pri Realu se še vedno spogledujejo s tem, da bi ekipo okrepili.

Trener Zinedine Zidane želi Paula Pogbaja, predsednik Florentino Perez se je 'zapičil' v Neymarja. Toda velika težava pa so obstoječi igralci.

Bolje rečeno, fantje, ki bi morali biti pomemben del udarne enajsterice, a se borijo s poškodbami. Te so se začele pojavljati že v pripravljalnem obdobju, tako da francoski strokovnjak praktično niti enkrat ni mogel računati na vse.

Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Brahim Diaz, James Rodriguez, Eden Hazard, Isco, prav vsi so že bili ali so poškodovani. Isco se je temu seznamu priključil kot zadnji in bo manjkal približno tri tedne. Tovrstni problemi seveda niso šli mimo neopaženo, saj so preprosto preveliki. Starejši nogometaši, s kapetanom Sergiom Ramosom na čelu, so to tudi glasno povedali. Nekaj je hudo narobe, zato je potrebno najti rešitev. Uspešno igranje na treh frontah s tako zdesetkanim kadrom je praktično nemogoče.

Fantje so s prstom pokazali na kondicijskega trenerja Gregorya Duponta, za katerega pravijo, da ni primeren za to službo. Pod njegovim vodstvom se dela izjemno trdo, naporno, a namesto, da bi bili igralci dobro pripravljeni, so predvsem utrujeni. Zaradi utrujenosti pa prihaja do poškodb. Vsi pogrešajo starega trenerja Pintusa, s katerim so odlično sodelovali. Če se stvari v kratkem ne bodo spremenile, bi v slačilnici Reala lahko prišlo do neke vrste revolucije.