pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 19.08.2019 20:56:58

Real pripravlja NOVO PRESTOPNO BOMBO: Odločilne bodo NASLEDNJE URE!

Reuters
Predsednik Reala Florentino Perez še ni zaključil prestopnega roka.

Čeprav je madridski klub za novince poleti zapravil že prek 300 milijonov evrov, je želja odgovornih, da pripeljejo vsaj še eno zveneče ime.

Želja je dobiti Neymarja ali Paula Pogbaja, toda to bo izjemno težko. Prvi naj bi bil vendarle bližje vrnitvi v Barcelono, drugega pa Manchester United ne želi pustiti. Toda to Pereza ne moti, odločil se je za plan B, lahko pa ga označimo tudi s črko C.


Zvezno vrsto bi rad okrepil s Christianom Eriksenom, zato je vnovič začel pogovore s Tottenhamom, ki so enkrat že neslavno propadli. Sedemindvajsetletni Danec je že izrazil željo, da bi zapustil londonski klub, s katerim mu pogodba poteče čez eno leto, zato bi bil zdaj praktično skrajni čas, da ga Londončani prodajo, saj lahko z njim še nekaj zaslužijo.

Prav tako pa bi to bil dober posel za Real, saj je Eriksenova cena veliko dostopnejša od tiste, ki jo imata omenjena Neymar in Pogba. Za nameček je Tottenham že kupil Giovanija Lo Celsa, tako da je 'pokrit' tudi v primeru Eriksenovega odhoda.

Vprašanje je zgolj, kdaj bo dosežen dogovor. Madridčani upajo, da bo še v teh dneh, toda Florentino Perez je trmast, njegova želja je iztržiti čim bolj ugodno ceno. Če ne bo šlo drugače in igralca ne bo dobil do 2. septembra, ko se v Španiji konča prestopni rok, bo počakal do januarja, ko bo s fantom podpisal predpogodbo, tako da ga bo čez eno leto dobil zastonj. Tudi predsednik Tottenhama Daniel Levy je znan po svoji trmi in neizprosnih pogajalskih veščinah, zato bo zanimivo videti, ali bosta kluba uspela doseči dogovor, ki bo zadovoljil vse strani.

Članki iz rubrike