Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 15.08.2019 09:34:59

Zdaj je JASNO: TO je EDINI razlog, da RDEČI VRAGI niso podpisali s TEM ZVEZDNIKOM!

Profimedia
Pri Manchester Unitedu so se v poletnem prestopnem roku spogledovali z nekaj igralci, s kaerimi so želeli okrepiti zasedbo.

Ole Gunnar Solskjaer je imel nekaj želja, vendar jih je precej ostalo neizpolnjenih.

Eden od igralcev, ki so ga želeli vragi pripeljati na Old Trafford je tudi zvezdnik lizbonskega Sportinga Bruno Fernandes. Na koncu iz tega ni bilo nič, zdaj pa je v javnost prišel razlog, zakaj se prestop ni zgodil.


Pri Daily Mailu so uspeli izvedeti, da je za takšno odločitev 'krivo' poročilo skavtske službe, ki je igralca spremljala dlje časa. United za odličnega vezista ni ponudil večmilijonske odškodnine, ker Fernandes igra preveč tvegano. Da, to naj bi bil razlog za to, da so Angleži samo zamahnili z roko.

Fernandes ima namreč največ izgubljenih žog v celotni ekipi Sportinga. Norveški strokovnjak pa si želi v moštvu imeti igralce, ki so mirni in zbrani, ko imajo žogo v svoji posesti.

Štiriindvajsetletni Portugalec ima za sabo odlično sezono, v kateri je zbral 53 nastopov v vseh tekmovanjih. Na njih pa je zabil 32 golov in jih še 18 pripravil. Njegova vrednost na specializirani spletni strani Transfermarkt znaša 55 milijonov evrov. Sicer pa gre za otroka Boaviste, ki je med letoma 2012 in 2017 igral v Italiji, tam je bil član Novare, Udineseja in Sampdorie, iz katere je pred dvema letoma za skoraj 10 milijonov evrov prišel v Sporting. Za portugalsko izbrano vrsto je odigral 12 tekem in zabil en gol.

Članki iz rubrike