zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.08.2019 08:44:22

NORIŠNICA! Messi stopil pred nabito poln Camp Nou, dvignil Barcelono na noge in PRESENETIL VSE! (video)

Reuters
Lionel Messi se je pred začetkom nove sezone predstavil navijačem Barcelone.

Začetek nove sezone je za najbližjim vogalom, nogometaši Barcelone pa so prvič po začetku priprav stopili pred najzvestejše navijače. Na prijateljski tekmi za pokal Joana Gamperja so Arsenal premagali z 2:1, v središču pozornosti pa je bil kakopak Lionel Messi. Slednji sicer ni igral, saj je na tekmo prišel praktično z dopusta, a je Camp Nou dvignil na noge s svojim govornim nastopom.

Tako kot lani je v vlogi kapetana z mikrofonom v roki nagovoril zbrane navijače. Pred 12 meseci je obljubil, da bo s soigralci popravil boleč poraz v ligi prvakov, a je sledila nova katastrofa proti Liverpoolu, zaradi česar so si ga številni pošteno privoščili. Ne glede na to je spregovoril z enako mero samozavesti. Še več, dejal je, da ničesar ne obžaluje in spet napovedal naskok na sam evropski vrh.



"Zdaj je težko kaj reči po tem, kar se je zgodilo lani, a ničesar ne obžalujem in ponavljam: zaupam v to ekipo, v te igralce, v ta strokovni štab. Ne dvomim, da se bomo spet borili za vse. Minula sezona se ni končala po pričakovanjih, a sem prepričan, da moramo ceniti špansko prvenstvo. To je bil osmi naslov v desetih letih, to bi bilo za kateri koli klub nekaj velikanskega. Mora biti tudi za nas. Morda bomo zdaj razumeli, kako težko je to in bomo to znali bolj ceniti. A kot vsi vemo in si vsi želimo: ta klub se vedno bori za vse. Obnovili smo našo veliko željo, upamo, da tudi vi. Živela Barca in živela Katalonija!" je govoril Messi, ki je soigralce spremljal zgolj s klopi za rezerve.

Barcelona bo s pripravami nadaljevala v tujini, v Združenih državah Amerike pa jo zdaj čakata dve tekmi z italijanskim podprvakom Napolijem. Prva bo na sporedu 8., druga pa 10. avgusta.

Značke: barcelona, messi

Članki iz rubrike