callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 02.08.2019 11:52:43

Ranko Stojić prepričan: Morda nima DRUGE MOŽNOSTI, Dinamo bi bil zanj IDEALNA REŠITEV!

www.alesfevzer.com
Nekdanji športni direktor Olimpije Ranko Stojić verjame, da bi Lazar Marković lahko okrepil vrste Dinama.

Nekoč je velja za enega najbolj obetavnih nogometašev v Evropi, zato ni bilo presenetljivo, da je Liverpool plačal več kot 10 milijonov evrov, da ga je lahko pripeljal na Anfield. Toda Lazar Marković se med rdečimi ni uspel dokazati. Kar štirikrat je bil posojen drugam, in sicer Fenerbahčeju, Sportingu, Hullu ter Anderlechtu, nato je kot prost nogometaš podpisal za Fulham. Z Londončani je podpisal za vsega pol leta, trenutno ima spet proste roke. Pri petindvajsetih ne sodi več med mlade in nadarjene nogometaše, marveč v skupino tistih, ki so obetali veliko, a potenciala niso znali izkoristiti.

Zdaj se je Markoviću ponudila sila zanimiva možnost, zanimanje zanj naj bi pokazal kar – Dinamo iz Zagreba! Oziroma bolje rečeno: Marković naj bi bil ponujen modrim iz prestolnice Hrvaške. Toda ali bi ga selitev na Maksimir sploh zanimala? Ne nazadnje gre za nogometaša iz Srbije … Ranko Stojić, nekoč član Dinama in danes nogometni menedžer, je prepričan, da so se časi spremenili do te mere, da Markoviću v Zagrebu ne bi bilo preveč hudo.

»V preteklosti je bilo drugače, ampak stvari so se obrnile na bolje. Šport je veliko prispeval k temu, je most, ki združuje ljudi. Đoković je kot prvi začel povzročati pozitivne vibracije. Kar zadeva Dinamo, ni dvoma, da gre za odličen klub. Dominira na Hrvaškem, ves čas igra v Evropi. Marković morda niti nima boljše možnosti ta hip. Morda bi Dinamo lahko bil idealna rešitev zanj,« je prepričan nekdanji športni direktor Olimpije, ki je dodal: »Takšni prestopni sicer dvignejo nekaj prahu, ampak za kratek čas. Ko je šel Lampard iz Chelseaja v City, so se ljudje razburjali deset dni, potem pa se je vse umirilo.«

Kot zanimivost dodajmo, da je nekdanjega člana Partizana bojda kontaktirala tudi – Crvena zvezda! Toda Marković naj bi jo zavrnil z besedami, da je tik pred prestopom k Dinamu.

lazar markovic
Profimedia

Članki iz rubrike