natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

ue
ue
1 22.07.2019 20:01:02

DEČEK postal ZVEZDA! Tisti, ki je na plaži igral nogomet z MESSIJEM! (video)

Profimedia
Najprej je bil samo fant na posnetku, zdaj je velika zvezda.

Še prejšnji teden se je pojavil videoposnetek, na katerem Leo Messi na plaži na Antigui igra nogomet s štirimi otroki. In eden od njih je zdaj postal prepoznaven obraz. Nek argentinski časnik je namreč poiskal plavolasega fanta s posnetka, gre za 11-letnega Mackenzieja O'Neilla iz Londona, ter z njim naredil pogovor. Jasno, vse, kar je v povezavi z Messijem, Argentince (in ostale) zanima.

"Messi je bil na plaži z družino, sam pa sem v bližini sam brcal žogo. Messijev oče Jorge mi je enkrat podal žogo in me vprašal, če bi igral z njimi. Potem smo igrali s sinom Thiagom in Messijem kakšnih 45 minut. Thiago je odličen igralec za svoja leta. Igrati nogomet z Messijem je bilo fantastično," je bil navdušen fantič iz Anglije, ki pa je imel nato priložnost z Argentincem preživljati čas tudi v vodi."Pozneje sem plaval z Messijem, šli smo tudi na majhno ladjo in bili dolgo časa skupaj. Messi me je dvignil na ramena, Thiago pa mi je vseskozi sledil. Prevajala je Messijeva žena, ki zelo dobro govori angleško." Messi ne, zato Mackenzie ni bil deležen kakšnih nasvetov, o čemer so ga vprašali. "Pa saj je že dovolj dober nasvet to, da sem ga lahko videl, kako spreten je z žogo," je bil presrečen mali Londončan, ki se mu je nenadejano ponudila avantura, kakršno je lahko samo sanjal.

Ampak, očitno je bila vsaj tako vesela kot on tudi Argentinčeva družina. "Leo se obnaša kot povsem normalen očka. Videl sem, da je res užival, ko je gledal, kako se njegov sin igra z drugimi otroki. Če bo Thiago naslednje leto tu, se bova spet igrala," je govoril 11-letnik, ki bo zdaj gotovo glavna faca v šoli.

Članki iz rubrike