mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 17.07.2019 12:43:28

ŠOK za Neymarja: Barcelona se je zdaj ohladila, ne boste verjeli, zaradi česa! Strokovnjaki pravijo ...

Profimedia
Neymar se je kar naenkrat znašel v hudi zagati.

Bo ali ne bo prestopil k Barceloni? To je vprašanje, ki si ga zastavlja praktično vsa nogometna javnost tega sveta. Ni skrivnost, da Neymar obžaluje odločitev, ki jo je sprejel pred dvema sezonama. Barcelono je zamenjal za Pariz in tam okrepil vrste PSG-ja, zdaj pa se želi na vsak način vrniti v Španijo.

Vodstvu svojega kluba je že sporočil željo, edino oviro je do zdaj predstavljala zasoljena cena, ki so jo za Brazilca postavili Parižani. A to sploh ni edina ovira, s katero se zdaj spopadajo v Barceloni. Kot poroča španski As, se je pojavila nova težava. Pri Barceloni si s takšnim megalomanskim nakupom ne želijo tvegati, zaradi česar so se obrnili na strokovnjake, ki iz prve roke poznajo zdravstvene težave, s katerimi se je v zadnjem času spopadal Neymar. V dveh sezonah v Franciji je v francoski Ligue 1 odigral vsega 37 tekem, ogromno tekem je moral izpustiti zaradi poškodbe noge.


Zaradi zloma kosti v stopalu je bil v času igranja za PSG enkrat že operiran, ta poškodba pa se je nato ponovila. Še enkrat si je zlomil kost v desnem stopalu, a se tokrat odločil za drugačen način zdravljenja in zavrnil operacijo. Ko je poškodbo saniral, pa se je kmalu spet pojavila nova. Tokrat si je na tekmi v dresu Brazilije zvil gleženj, spet na desni nogi.

Ponavljajoče poškodbe v spodnjem delu desne noge so zelo zaskrbljujoče, kar so Barceloni potrdili tudi zdravniki, ki iz prve roke poznajo zdravstvene težave Brazilca. Neymar bo zdaj potreboval kar nekaj časa, da se bo vrnil na zelenice in prišel v staro formo, hkrati pa ni nobene garancije, da se ne bi zaradi poškodbe kmalu spet znašel na stranskem tiru. Verjetnost, da obnovi poškodbo, pa je zdaj precej velika.

Kot še dodajajo pri omenjenemu španskemu mediju, se želijo pri Barceloni zgolj prepričati, kako zelo bi tvegali s takšnim finančnim vložkom, pri tem pa razmišljajo tudi o najmanjših podrobnostih. Pogoste poškodbe desne noge vodstvu katalonskega ponosa vsekakor povzročajo določene skrbi.

Značke: barcelona, neymar

Članki iz rubrike