evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 29.06.2019 14:33:12

Kar je DE LIGT NAREDIL BARCELONI, je za bruhat! ZA BRUHAT! Kar poglejte, tole je ...

Reuters
Neverjeten napad na 19-letnega nizozemskega branilca.

Mnogi so se spotaknili ob dejstvo, da se 19-letni kapetan Ajaxa Matthijs De Ligt ni odločil za prestop k Barceloni, ker mu ta ni želela dati dovolj visoke plače. Najdlje pa je šel nekdanji napdalec Barcelone Cristophe Dugarry, nekdanji francoski reprezentant, ki zdaj kot odličen komentator dela za eno od francoskih televizij. Dugarry je z De Ligtom obračunal tako odločno in tako ostro, da njegove besede odmevajo po vsej Evropi. 

"Ob tem, kar je naredil, mi gre na bruhanje. Za bruhat je, ponavljam. Imel je ponudbo Barcelone, tja je šel njegov najboljši prijatelj, imel je vse. Gledano športno ni bilo druge možnosti, kot da bi to ponudbo sprejel. On pa jo je zavrnil zaradi premajhne plače in mu je zdaj vseeno, kam bo šel, le da mu bodo dali 12, 13, 14, 15 milijonov na leto ali koliko jih že hoče. Star je 19 let in nima nobenih ambicij razen tega, da bi imel še en avto več, še meter daljšo jahto in še 50 kvadratov večjo vilo. Neverjetno," je povsem pobesnel Dugarry. 

"De Ligt je izjemen branilec, izjemen talent. Toda s tako mentaliteto ne more uspeti. Prepričan sem. Res mi gre na bruhanje ob tem, kar je naredil Barceloni, in ob tem, kako se nasploh obnaša. Ne morem verjeti, kakšno sporočilo je poslal o sebi in kakšno sporočilo je poslal ostalim mladim nogometašem. Noro," je še dejal. 

Značke: de-ligt, barcelona

Članki iz rubrike