GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
5 25.06.2019 11:23:00

Bomba! BARCA IN NEYMAR DOGOVORJENA! Plača osupne, ostali POGOJI IN PODROBNOSTI prav tako!

Profimedia
Bo to največji prestop letošnjega poletja?

Da je brazilski superzvezdnik Neymar nezadovoljen v Parizu in da si želi na vsak način zapustiti PSG ni nikakršna skrivnost. In če se je zdel takšen scenarij do nedavnega nemogoč, so se stvari zdaj dodobra spremenile, Francozi naj bi bili namreč siti muhastega vedenja svojega superzvezdnika in so ga za primerno odškodnino pripravljeni prodati. 

Katalonski Sport pa je zdaj postregel s pravo bombo. Poroča namreč, da naj bi Neymar že sklenil dogovor z Barcelono za vrnitev na Camp Nou. Še več, omenjeni časnik ponuja tudi številne podrobnosti. Neymar naj bi ponudbo Kataloncev sprejel takoj, brez kakršnega koli pogajanja. 


Barcelona naj bi Neymarju ponudila letno plačo v višini 24 milijonov evrov, približno toliko, kot jo je imel v svoji prvi epizodi pri tem katalonskem velikanu. To je sicer precej manj kot 36 milijonov evrov, kolikor zasluži pri PSG-ju, toda Neymar naj bi se bil pripravljen odpovedati velikem delu pogače, saj se želi na vsak način vrniti v špansko la ligo. 

Kot poroča Sport, so pri Barceloni kot pogoj za Neymarjevo vrnitev postavili tudi njegovo prekinitev tožbe zoper Barcelono, v kateri zahteva kar 26 milijonov evrov zaradi neizplačanega bonusa za lojalnost. Neymar je bojda pripravljen opustiti tožbo. Kot zadnja ovira za prestop se seveda pojavlja odškodnina, ki jo bo PSG zahteval za brazilskega napadalca. Ta bo zagotovo visoka, toda Barcelona jo je zmožna plačati. Še posebej, če bo kot del posla v Pariz poslala še kakšnega izmed svojih številnih zvezdnikov. 

Barcelona je bila sicer zmeraj Neymarjeva prva izbira, Brazilec pa se želi na vsak način vrniti v špansko la ligo. Kot je povedal Barceloni, je razmišljal tudi o Real Madridu, a le če ga pri Barci ne bi bili pripravljeni sprejeti nazaj medse. Podobno je povedal tudi kraljevemu klubu, ki se je ob takšni Neymarjevi obrazložitvi odločil, da se umakne iz bitke za Brazilčev podpis.

Značke: neymar, barcelona

Članki iz rubrike