krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
0 17.06.2019 10:45:01

Kaj pa je to!? KOLIKO JE STAR ta Kiklop? ŠOKANTEN PRIZOR na mladinski tekmi sprožil ŠKANDAL! (foto)

Arsen Perić
Na nogah so starši, na nogah je celotna španska javnost.

Pritožbe dežujejo že dalj časa, preko španskih meja pa jih je odnesel prizor s tekme Sevilla - Villarreal, ki sta jo ta dva ugledna kluba na starostni ravni U-12 odigrala pretekli konec tedna. Fotografija dečka v dresu Villarreala, ki se bori z vrstnikom (oziroma "vrstnikom") je obkrožila svet, prizor pa je resnično neverjeten in je najbolj šokanten v nizu podobnih prizorov letošnje sezone v tej starostni kategoriji. Množica staršev in funkcionarjev je prepričana, da Sevilla s tem nogometašem pravila krši. 

Sevilla uradno trdi, da Ibrahima Sow ni star 12, temveč celo 11 let in bi v tej starostni kategoriji smel igrati še vso naslednjo sezono. Visok je 177 centimetrov - torej špansko povprečje za odraslega moškega -, v boju s tekmeci pa prevladuje brez kakršnihkoli težav. Do te mere, da se je iz vsega skupaj začel šaliti celo uradni profil španske lige, ki je Sevillo nagovoril z vprašanjem, s čim ga hrani. Verjetno pa je imel v mislih še kakšno drugo vprašanje, ki ga na glas postavljajo predvsem starši nesrečnih malčkov. 

"Kdo je ta Kiklop, ki igra za našimi otroki," je zapisala skupina španskih staršev in izrazila prepričanje, da potomec priseljencev iz Afrike preprosto ne more biti star 12, kaj šele enajst let. Mimogrede, njegov nasprotnik iz vrst Villarreala s tele slovite slike je star 12 let in je uradno od Sowa starejši. O vsem ostale pa presodite sami ...

Galerija
Značke: sow, sevilla

Članki iz rubrike