volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 13.06.2019 12:23:18

To je NAROBE s fuzbalom! NI ŠE DAL GOLA, poglejte pa, s čim se je 'slovenski' mulec PRIPELJAL (foto)

Profimedia
Zgodba, ki je dvignila precej prahu na Hrvaškem.

Se spomnite Nebojše Vučićevića? Gre za nekdanjega nogometaša Partizana, ki je svojčas deloval tudi v slovenskem nogometu. Kot nogometaš je igral za Železničar iz Maribora, Muro in Korotan, in sicer ravno v času, ko je dal življenje svojemu sinu, nekakšnemu slovenskemu produktu. Kot trener pa je Nebojša ko je bil njegov sin majhen fantek, dvakrat sedel na klopi lendavske Nafte. 

Zdaj gre po njegovih stopinjah tudi sin Vanja Vučićević, 21-letni srbski nogometaš, ki je svojčas igral za Crveno zvezdo. Vanja Vučićević je zdaj odšel na Hrvaško, kjer je podpisal za tamkajšnjega prvoligaša Lokomotivo iz Zagreba, sicer podružnico hrvaškega velikana Dinama. 

Vanja Vučićević je zadnjo sezono igral za ruski klub Krylia Sovetov, v novi sezoni bo torej nastopal v prvi hrvaški ligi. Že to, da bo naslednji Srb zaigral na Hrvaškem, bi bila pri naših južnih sosedih zanimiva novica, a še toliko bolj zanimiva je zaradi tega, na kakšne način je Vučićević prišel na podpis pogodbe z Lokomotivo. 

vucicevic
Sin Nebojše Vučićevića je na podpis pogodbe prišel z avtomobilom. In to ne kakršnim koli, temveč z rdečim Ferrarijem! Fant si ga je privoščil, čeprav v karieri še ni dosegel profesionalnega zadetka. Kot napadalec. Kar ponovno odpre debate o tem, da nogometaši precej preveč zaslužijo precej prezgodaj. 

Značke: vucicevic, ferrari

Članki iz rubrike