stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 13.06.2019 12:20:48

Ne boste verjeli, KDO JE POVABLJEN na Ramosovo poroko stoletja! In osupnilo vas bo, KDO NI!

Znanih je vse več podrobnosti zvezdniške poroke Sergia Ramosa in njegove izbranke.

Vse bližje je zvezdniška poroka kapetana Reala Sergia Ramosa. Španski branilec in dolgoletni član Reala se bo s svojo izbranko Pilar Rubio najprej poročil v znani katedrali v svoji rojstni Sevilli, nato pa se bo slavje preselilo na njegov velikanski ranč, kjer ne bo nikakršnih omejitev.

Znano je, da mu bo na poroki igrala svetovno znana glasbena skupina AC/DC, ki bo začela igrati šele ob 4. uri zjutraj (!), zdaj pa je v javnost prišel tudi seznam povabljenih.


Gostov bo okoli 500, nadvse pa je zanimiv pogled na prisotne in odsotne(ga). Na poroki bosta zraven David Beckham in njegova Victoria, tam se bo s svojo izbranko Shakiro pojavil tudi zvezdnik Barcelone Gerard Pique, s katerim naj bi bila v sporu, ter njegova klubska soigralca Jordi Alba in Sergio Busquets.

Manjkali ne bodo niti Luka Modrić, Zinedine Zidane, Fernando Hierro, brazilski Ronaldo, Roberto Carlos, Vicente del Bosque in Iker Casillas. Slednji je trenutno pod vprašajem, saj imata z ženo kar precejšnje zdravstvene nevšečnosti, zaradi česar bo Ramos njuno morebitno odsotnost zagotovo sprejel z razumevanjem.

In koga ne bo? No, ta seznam je ob vseh teh povabljencih precej manjši, še posebej pa bode v oči odsotnost Cristiana Ronalda. Odnos med Špancem in Portugalcem naj bi se ohladil takrat, ko se je Ronaldo odločil za selitev v Italijo, poroko stoletja pa bo lahko spremljal zgolj iz naslonjača. Če bo v javnost sploh prišla kakšna fotografija oziroma posnetek, saj sta bodoča zakonca na ta dogodek prepovedala vnos vseh naprav, ki omogočajo kakršnokoli snemanje.

Značke: ramos, poroka, pilar

Članki iz rubrike