stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 11.06.2019 10:00:22

ŠOKANTNO razkritje: Brazilka pred leti ZABODLA MOŽA, zdaj obtožuje Neymarja! To so podrobnosti ...

To je velika olajševalna okoliščina za Neymarja.

Najila Trindade je tista Brazilka, ki je v velike težave spravila brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja. Z njim se je spoznala pred kratkim prek spleta, sredi prejšnjega meseca sta se dobila v hotelu v Parizu, kjer pa jo je po njenih besedah posilil.

Ob prihodu v domovino ga je prijavila policiji in mu povzročila velikanske težave, saj je njegovo podobo močno očrnila, dogajanje pa zelo pozorno spremljajo tudi njegovi sponzorji. A vse bolj se zdi, da je njena zgodba izmišljena. V javnosti bi se rada pokazala kot žrtev, čeprav se je pred kratkim pojavil posnetek, ki dokazuje, da tudi ona ni ravno angel. Neymarja se je lotila s pestmi in vanj zalučala celo kozarec. A to ni še nič v primerjavi s tem, kar se je zgodilo pred časom.



Pred leti je bila poročena z brazilskim poslovnežem Estivensom Alvesom, s katerim ima tudi otroka, njun razhod pa ni bil nič kaj prijateljski. Leta 2014 je v njuni hiši prišlo do incidenta, policijski zapisnik pa razkriva, da je bila vse prej kot nedolžna. "Sedela sta v dnevni sobi, v eni roki je imela jabolko, v drugi pa nož. Začela sta se prepirati, v enem trenutku jo je prijel za roko. Takrat je z nožem zamahnila proti možu in ga zadela v prsni koš. Ko je videla, da je mož ranjen, je poklicala svojega brata, ki jo je odpeljal v bolnišnico," med drugim piše v zapisniku, do katerega so se dokopali brazilski mediji.

Najila ima očitno kar precej masla na glavi, dodatne slabe novice pa je prejela danes, saj je ostala še brez drugega odvetnika, ki jo zastopa v primeru Neymar. Prvi je obupal že po nekaj dneh, drugi pa je zdržal vsega en teden. Sodu naj bi izbile obtožbe, da ji je ukradel enega od posnetkov.

Članki iz rubrike