Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 30.05.2019 17:39:01

Sergio Ramos SKLICAL IZREDNO TISKOVNO KONFERENCO in razkril svojo odločitev ...

Profimedia
Sergio Ramos je pred dnevi prišel na sestanek s predsednikom Reala in mu izpovedal željo po odhodu na Kitajsko.

Tam naj bi z igranjem nekaj let reševal svojo finančno situacijo, ki naj ne bi bila preveč rožnata. O tem se je danes razpisal El Confidencial. Tam naj bi mu ponujali 30 milijonov evrov letne plače, s tem denarjem pa bi se že lahko spopadel z velikanskim dolgom, ki menda znaša že 35 milijonov dolarjev po besedah omenjenega španskega časnika.

Popoldne pa je prišla informacija, da sta klub in Real Madrid sklicala izredno tiskovno konferenco, na kateri pa je Ramos hitro obrnil ploščo in dejal, da želi ostati v Madridu ter da sta se s Florentinom Perezom pogovorila o prihodnosti kluba in kapetana pri kraljevo belih.

"Želim kristalno jasno poudariti, da špekulacije o moji prihodnosti in prerekanju z ljudmi iz kluba ne držijo. Tukaj se želim upokojiti in izpolniti pogodbo do konca. Slabo sezono želim pustiti za seboj, če pa bom že kdaj odšel, želim to storiti skozi velika vrata z velikimi lovorikami. Na način, kot si ga zaslužim," je takoj na začetku konference na sedežu kluba poudaril Ramos.

"S predsednikom sva vedno imela odnos kot oče in sin. Vedno me je spoštoval in podpiral pri odločitvah, kakršnekoli so že bile." je pristavil Ramos. 

"Ne želim zapustiti Reala. Vedno sem dejal, da so moje sanje, upokojiti se v tem klubu in predsednik to ve. Tukaj bi igral tudi zastonj," je na vprašanje glede finančnih težav v zasebnem življenju odgovarjal Ramos.

Članki iz rubrike