Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

STA
STA
0 16.05.2019 14:38:54

Uefa končala preiskavo v primeru MANCHESTER CITYJA, zdaj je vse odvisno od ...

Krovna evropska nogometna zveza (Uefa) je danes sporočila, da je končala preiskavo v primeru Manchester Cityja, ko so raziskovali domnevne finančne nepravilnosti. Primer bo zdaj obravnavala Uefina komisija za finančno poslovanje, podatkov o morebitni kazni za klub pa Uefa za zdaj še ni sporočila.

Uefa je sporočila, da je preiskava končana, primer pa so predali v obravnavo ustrezni komisiji, pristojni za finančno področje v evropski nogometni zvezi.

Preiskovalci, ki jih je vodil Yves Leterme, so preučevali domnevne kršitve finančnega fair playa, ki naj bi ga v Cityju zagrešili s prirejanjem listin o pokroviteljstvu; milijonska sredstva, ki so jih uradno prispevali različni pokrovitelji, naj bi namreč zagotovil sam lastnik kluba Mansour bin Zayed Al Nahyan.

City je zaradi kršitev finančnih pravil že bil kaznovan, leta 2014 so morali v Manchestru Uefi plačati 49 milijonov funtov globe. Po poročanju nekaterih medijev naj bi bila tokrat kazen v obliki prepovedi sodelovanja v ligi prvakov za določeno časovno obdobje.

Na športnih terenih gre Cityju sicer dobro, konec tedna je osvojil naslov prvaka v premier ligi s točko prednosti pred Liverpoolom, ima pa tudi še možnosti za dvojno krono, saj bo v soboto igral z Watfordom v finalu pokala FA.

Značke: nogomet, uefa

Članki iz rubrike