Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
0 15.05.2019 10:08:38

Ob tem vas bo spreletel SRH: Zloglasni navijači Atletica so Griezmannu poslali takšno SPOROČILO!

Sporočilo Antoina Griezmanna vsi navijači Atletica niso sprejeli najbolje.

Antoine Griezmann je včeraj zvečer razkril, da se po petih sezonah v dresu Atletica poslavlja od Madrida. V sporočilu se je zahvalil vsem navijačem, ki so ga v vseh teh letih podpirali, spet drugi so močno razočarani. A jeze najbolj skrajnih navijačev Atletica si zagotovo ni želel nakopati.

Po tem sporočilu se je namreč oglasila tudi navijaška skupina Frente Atletico, ki je znana predvsem po svojih huliganih. Klub jim je že pred časom preklical članstvo, njeni člani pa so imeli do pred kratkim prepovedan vstop na stadion Wanda Metropolitano. Ni zanemarljivo dejstvo, da so bili ravno člani te navijaške skupine pred petimi leti krivi za smrt navijača Deportiva. Najprej so ga brutalno pretepli, nato pa odvrgli v reko, še nekaj drugih pa so takrat poškodovali z noži oziroma drugimi ostrimi predmeti.

In ravno ta navijaška skupina se je oglasila po objavi Griezmanna. Ne glede na to, da je bil francoski napadalec v zadnjih letih največji zvezdnik in nepogrešljiv član zasedbe Diega Simeoneja, je navijaška skupina poskrbela za sporočilo, ki povzroča precej skrbi. "Upamo, da v dresu Atletica ne boš odigral niti minute več," se je glasilo sporočilo, na koncu pa še podoba podgane. Atletico bo sicer zadnjo tekmo letošnje sezone odigral na gostovanju pri Levanteju, vseeno pa previdnost ni odveč.

Značke: griezmann, atletico

Članki iz rubrike