018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
1 10.05.2019 16:15:48

REVOLUCIJA v ligi prvakov! SKRIVNI dokumenti RAZKRIVAJO vso PRIHODNOST!

V Madridu bo 1. junija finale lige prvakov. A tokrat bo govora o prihodnosti tega tekmovanja, v javnost so namreč prišli dokumenti o obliki tega tekmovanja, ki naj bi na temelju teh doživel veliko sprememb, ki so na kožo pisane predvsem velikim klubom.

Slovenec na čelu Uefe, Aleksander Čeferin, je ravno danes v odprtem pismu za javnost potrdil, da se z različnimi partnerji pogovarja o spremembah v evropskih klubskih tekmovanjih, a hkrati pa se je vzdržal komentarjev glede raznih ugibanj, ki zadevajo LP. Gre predvsem za ugibanje o spremembah glede terminov tekem, ki bi v prihodnosti potekale ob koncih tednov, o novem tekmovalnem formatu, ki bi bil še bolj pisan na kožo velikih klubov itd.

A prav danes je hkrati v javnosti informacije o ligi prvakov objavila ena najbolj uglednih in priznanih tiskovnih agencij na svetu, Associated Press, pri kateri trdijo, da so se dokopali do osnutka nove lige prvakov od leta 2024 dalje.

Tako je AP zapisal, da naj bi v prihodnje v LP igralo 32 ekip v štirih skupinah (osem moštev v vsaki), kar bi pomenilo, da bi vsak udeleženec odigral vsaj 14 tekem (zdaj je minimalno zagotovljenih šest tekem). Izločilni del bi ostal enak in bi se kot zdaj začel s tekmami osmine finala. Na koncu bi 24 kolektivov obdržalo svoje mesto LP, to je prvih šest iz vsake skupine, medtem ko bi zadnje moštvo iz vsake skupine neposredno izpadlo v ligo Europa.

Članki iz rubrike