900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 10.05.2019 12:35:43

VELIKA SPREMEMBA načrta: Florentino Perez 'ODLETEL' po novega napadalca!

Profimedia
Zinedine Zidane in Florentino Perez iščeta novega napadalca.

Na vrhu seznama želja se je znašel Luka Jović in ko se je zdelo, da bo 21-letni Srb iz Eintrachta prestopil k Realu, so se stvari malo zapletle. Jović je v polfinalu lige Europa dvakrat zabil Chelseaju, v tej sezoni pa je v 46 nastopih dosegel že 27 zadetkov. Z dobrimi predstavami njegova cena nenehno raste, Frankfurtčani naj bi ga bili zdaj pripravljeni pustiti v zameno za 80 milijonov evrov.

Pri Realu so prepričani, da je cena preveč navita, saj gre za igralca, ki nima pretiranih izkušenj z igranjem na veliki sceni. Zato so se obrnili proti drugemu napadalcu, proti igralcu, ki je bil blizu prestopa na Santiago Bernabeu že pred tremi leti.


Seveda gre za Pierra-Emericka Aubameyanga, Gabonec je član Arsenala in je že pred časom dejal, da je njegova velika želja igranje za Real, kar je obljubil tudi svojemu dedku. Takrat je bil še član dortmundske Borussie, vendar do prestopa ni prišlo. Mogoče pa se mu bo želja uresničila zdaj.

Pri Realu v 29-letniku vidijo igralca, ki bi se lahko odlično dopolnjeval s Karimom Benzemajem, saj se dobro znajde tudi na položaju krilnega napadalca, poleg tega pa se je dokazal tako v Nemčiji kot Angliji. Arsenal ima zgolj teoretične možnosti za uvrstitev v ligo prvakov in če pri tem ne bo uspešen, bo Aubameyangova cena nižja. Pri španskem Don Balonu trdijo, da bi ga Real lahko dobil za manj kot 75 milijonov evrov.

Florentino Perez je že odletel v London, kjer se je začel dogovarjati o morebitnem prestopu.

Članki iz rubrike