sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 09.05.2019 15:12:52

V enem od lokalov GLASNO ODŠTEVALI sekunde, potem pa ŠOK, ŠOK, ŠOK (video)

Profimedia
Polfinale lige prvakov je postregel z dvema dramama, z dvema neverjetnima razpletoma, ob katerih so nevtralni gledalci neizmerno uživali, Angleži so padli v ekstazo, Katalonci in Nizozemci pa ...

Razočaranje v Barceloni in Amsterdamu je seveda ogromno, stanje med navijači obeh velikih poražencev še bolje opišemo z besedo 'šok'. V Amsterdamu so na polovici povratnega srečanja domačini že načrtovali pot na finalno tekmo v Madrid, v skupnem seštevku so bili za velike tri zadetke boljši od Tottenhama. Do velikega zmagoslavja jih je ločilo še 45 minut in sodniški podaljšek.


Čeprav so Londončani v rednem delu dosegli dva zadetka, so še vedno zaostajali in Nizozemci so v izdihljajih nestrpno čakali na zaključni žvižg nemškega sodnika Felixa Brycha. In ko se je petminutni podaljšek že iztekel, nekaj sekund pozneje, je Brazilec Lucas Moura dosegel še tretji zadetek in šokiral Ajaxove navijače.

Ulice Amsterdama so se med tekmo skoraj povsem izpraznile. V enem od gostinskih lokalov so ljudje glasno odštevali zadnjih deset sekund sodniškega podaljška, in ko so po izteku že dvignili roke visoko v zrak so ob prejetem usodnem zadetku ... Poglejte videoposnetek, ki se kot požar širi po svetovnem spletu.

Značke: ajax, tottenham

Članki iz rubrike