evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 08.05.2019 18:32:53

Tole boste brali ODPRTIH UST! MOTIVACIJSKI govor Kloppa, ob katerem so igralci Liverpoola LETELI!

Reuters
Jürgen Klopp je bil tisti, ki je svojim varovancem vlil dovolj moči, da so na Anfieldu s 4:0 razbili Barcelono in se uvrstili v finale lige prvakov.

Da je Jürgen Klopp eden izmed najboljših trenerjev na svetu ni nobena skrivnost. Da je hkrati tudi eden izmed najboljših govorcev, eden izmed najboljših motivatorjev, prav tako vedo vsi. In po koncu tekme med Liverpoolom in Barcelono, v kateri so redsi zaostanek z 0:3 iz Camp Noua na Anfieldu spremenili v zmago s skupnim izidom 4:3 in posledično uvrstitvijo v finale lige prvakov, je nogometaš Liverpoola Dejan Lovren razkril, kako pomembno vlogo pri epskem preobratu je odigral nemški strateg. 

Njegov motivacijski govor je bil zares fenomenalen. "Čestitke Kloppu. Pred tekmo je imel za nas čudovit govor. Storil je nekaj zares briljantnega. Težko opišem, kako zelo so nas dvignile njegove besede. Dejal je: ' Verjemite. Zabijte si v glave, da vam lahko uspe.' Tega doslej od njega še nismo slišali. Dejal je: 'Fantje, samo verjemite. Eden, dva gola. Tudi če ne zadenemo v prvih 15 ali 20 minutah . Verjemite v to, da boste zabili v 65., 66., 67. minuti …Z Anfieldom na vaši strani, verjemite mi fantje, lahko nam uspe. Enkrat nam je že uspelo, proti Dortmundu, in lahko nam uspe zvečer. Samo pokažite, da imate jajca!" je angleškim medijem razkril hrvaški osrednji branilec Dejan Lovren.

Značke: klopp, liverpool

Članki iz rubrike