Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 21.04.2019 19:46:15

BOMBA iz Madrida: Višina odškodnine je ZNANA, počakati je treba na konec lige prvakov!

Profimedia
Očitno se obeta prvi velik prestop, ki ga bo v poletnem prestopnem roku izpeljal Real.

Naslednji teden se bodo predstavniki Reala odpravili na Otok, natančneje v London, kjer se bodo usedli s kolegi iz Tottenhama. Pri slednjem so v preteklosti že kupovali in kupili igralca, ki sta postala pomembna člena šampionske zasedbe, Garetha Bala in Luko Modrića.

Zdaj želijo kupiti še enega, ki bi v prihodnje moral biti prvi napadalec kraljevega kluba. Seveda gre za Harryja Kana. Kluba naj bi že opravila nekaj pogovorov, odškodnina za napadalca pa naj bi znašal 200 milijonov evrov, kar je Real pripravljen plačati.


Po poročanju Don Balona so se v Realu odločili, da bo Kane dobil prevajalca, saj nočejo ponoviti napake, ki so jo naredili pri Garethu Balu. Slednji se nikakor ni uspel naučiti španščine in je imel ogromne težave pri privajanju na življenje v španski prestolnici, kar se je odrazilo tudi na igrišču.

Prestop naj bi se zgodil po koncu lige prvakov, v kateri se je Tottenham presenetljivo prek Manchester Cityja prebil v polfinale, kjer ga čaka Ajax.

Trener londonske zasedbe Maurizio Pochettino ne želi ovirati prestopa, saj zelo dobro ve, kaj je Kane naredil za Spurse, pri tem pa je zdaj ravno pravi čas, da angleški reprezentant naredi korak naprej v karieri.

Članki iz rubrike