Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 21.04.2019 17:21:30

TOLE pa je načrt vseh NAČRTOV! S TEMI TREMI okrepitvami želijo NA VRH!

vszi
Italijansko prvenstvo je v zadnjih letih povsem v domeni Juventusa.

Stara dama si je že pet krogov pred koncem sezone zagotovila nov, osmi zaporedni naslov italijanskega prvaka. V zadnjem času je njen glavni konkurent Napoli, ki pa ima vseeno nekoliko prekratko klop, da bi lahko konkuriral torinskim črno-belim.

Po slovesu Maurizia Sarrija, ki je odšel k Chelseaju, je pod Vezuv prišel Carlo Ancelotti in v klubu so se lotili zelo resnega projekta. S prestola želijo izriniti Juventus, kontroverzni predsednik Aurelio De laurentiis pa pripravlja pravo bombo, s katero bi to tudi uresničil.


Poletni prestopni rok bo zato še kako pester tudi v Neaplju. Ancelotti si je za cilj zadal, da pripelje tri igralce, s katerimi namerava narediti pravi bum. Prvi je Keylor Navas, ki v Realu igra drugo violino, 32-letni Kostaričan pa bi rad redno branil in v Napoliju mu bi ponudili prav to, saj naj bi se David Ospina spet vrnil v Anglijo.

Poleg njega bi Neapeljčani radi še Sergeja Milinkovića-Savića, ki ima kopico snubcev, in Mesuta Özila. Trener Arsenala Unai Emery je sit Nemčevih muh, poleg tega pa vezist na igrišču ne daje tistega, kar se od njega pričakuje.

Ancelotti verjame, da bi z omenjenim tercetom lahko ogrozil Juventusov primat, poleg tega pa bi lahko kaj naredil tudi v ligi prvakov.

Članki iz rubrike