kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.04.2019 22:54:44

INFARKTNA DRAMA v Manchestru! Po toči golov in preobratov razplet POSLASTICE po okusu ... (VIDEO)

Reuters
Gledalci v Manchestru so videli neverjetno povratno tekmo četrtfinala med Cityjem in Tottenhamom.

Zares izjemne zgodbe pišejo izločilni boji letošnje lige prvakov. Nadvse navdušujoča je Ajaxova, prav posebno na nek čisto drug način pa so danes spisali tudi nogometaši Manchester Cityja in Tottenhama. S srečnim koncem za goste!

Bila je to res fantastična tekma, polna preobratov. Sanjsko so jo odprli domačini, ki so po golu Raheema Sterlinga že v 4. minuti izničili prednost Londončanov s prve tekme in dvoboj postavili v začetno izhodišče. A le za kakšne tri minute, saj je nato pičil Korejec Heung-Min Son in v 10. minut še enkrat, da so bili sinjemodri kar naenkrat v izgubljenem položaju. Ne za dolgo. Bernardo Silva je odgovoril že v naslednji minuti in izenačil na 2:2, Kevin De Bruyne pa v 21. minuti spet popeljal domačine v vodstvo.

V drugem polčasu se je nadaljeval juriš varovancev Pepa Guardiole na četrti gol, ki bi jih popeljal v polfinale, čeprav je tudi za goste znal zagroziti vroči Son. Goste je dolgo reševal izjemni Hugo Lloris, Sergio Agüero pa je v 59. minuti le našel žogi pot v mrežo za 4:2 in veliko olajšanje na Etihadu. Kdor je mislil, da je bil takrat zmagovalec odločil, se je motil. Veteran Fernando Llorente je namreč v 73. minuti v polfinale popeljal Tottenham. Da je bil razplet še toliko bolj nor in neponovljiv, je kriv še neverjeten zaključek. Sterling je zabil gol za polfinale, ga proslavil, kot se spodobi, a je bil zaradi ofsajda podajalca Agüera po VAR-u razveljavljen. Tekma za infarkt! 

Drugi dvoboj sredinega večera je bil praktično odločen že preden se je začel. Liverpool je namreč v Portu branil prednost 2:0 in jo zlahka ubranil. Vseh upov domačih je bilo konec v 26. minuti, ko je Sadio Mane zabil za 0:1. Mo Salah je v 65. minuti povišal prednost gostov, Eder Miliato  štiri minute kasneje dosegel častni gol za domače, Roberto Firmino v 77. minuti in Virgil van Dijk pa sta zaključila delo za 1:4. 

Vse zadetke s poslastice v Manchestru si oglejte na tej povezavi. Zadetke s tekme v Portu pa na tej povezavi

Članki iz rubrike