callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 08.04.2019 11:03:59

ŠOK! Zvezdnik PSG-ja bi moral zadeti ZA NASLOV, a je z DVEH CENTIMETROV zgrešil PRAZEN GOL! (video)

Neverjeten dogodek na tekmi PSG - Strasbourg.

Ker so se v francoskem prvenstvu stvari obrnile tako, kot so se, bi PSG že v nedeljo zvečer pred domačimi gledalci lahko postal francoski prvak. Nov naslov bi si ob že pripravljeni veliki zabavi zagotovil v primeru zmage nad Strasbourgom, brez katere pa je ostal na najbolj neverjeten način. Pariški napadalec Eric Maxim Choupo-Moting je na tej tekmi sicer zadel za 1:0, a srečanje se je končalo z 2:2, potem ko je isti napadalec zgrešil nekaj neverjetnega.

Še več kot to! Videli ste že marsikaj, videli ste že številne noro zapravljene priložnosti, česa takega pa še ne. Žoga bi že tako ali tako šla v gol. Zagotovo. Vratar je bil premagan, žoga je imela dovolj moči, vse je bilo jasno. Toda Choupo-Moting jo je z nekaj centimetrov želel poriniti v gol, jo podaljšati. se podpisati pod ta zadetek. Toda ... Da, ni mu uspelo. Da, ni zadel. In ne samo to. Ker 'ni zadel' ne bi bilo dovolj, je poleg tega že zaustavil strel soigralca na golovi črti.

Branilci so žogo uspeli odbiti, končni izid je bil 2:2, in čeprav bo PSG vseeno postal francoski prvak, mu to po vsej verjetnosti ne bo uspelo pred domačimi gledalci. Predvsem pa se je Kamerunec osmešil tako zelo, da se bolj ne bi mogel. Njegova neverjetna poteza je največja uspešnica, ki ruši rekorde.    

Članki iz rubrike