Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2019 15:18:05
Deli članek:

Oh, Kingsley, kaj si ZGREŠIL ... Bivši zmaj v 91. MINUTI pri izidu 1:1 sam pred PRAZNO MREŽO, potem pa ... (video)

alesfevzer.com

Kingsley Boateng po slovesu od Slovenije spet igra v Italiji.

Nedolgo tega sta se v tretji italijanski ligi pomerila Vicenza in Ternana, tekma se je končala z 1:1. V začetni enajsterici gostov je bil tudi Kingsley Boateng, ki je bil v prvem polčasu - tako italijanski mediji - precej skromen, skoraj slab, v drugem pa neprimerno boljši. No, toda tik pred koncem tekme se mu je pripetilo nekaj, kar bi navijači ljubljanske Olimpije najlažje označili kot: "Že videno!" In to ne samo enkrat ... 

vszi

Zgodilo se je v 91. minuti. Boateng je bil najprej kot Usain Bolt; z zares izjemnim sprintom je prehitel branilca, mu ukradel žogo in stekel sam proti vratarju Vicenze. Mattea Grandija je že "obrnil", dejansko je bila pred njim prazna mreža. Nato pa ... Nato pa se je zgodilo; ko je preigral vratarja, se mu je žoga malce preveč odbila. To je bila voda na mlin branilca domačih Filippa Stevanina, ki se mu je ponudila še ena priložnost za posredovanje. V zadnjem hipu je žogo odbil pred Boatengom in namesto da bi slednji postal junak, je postal ... No, zaključite sami.

Boateng, nekoč član mladinskega pogona velikana Milana, je za Ternano doslej odigral sedem tekem, med strelce pa se še ni vpisal.

Posnetek se začne pri 3:08, če vam ga ne prikaže, si ga oglejte tukaj!