Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
3 01.04.2019 17:19:22

Petar Stojanović in soigralci OSTALI BREZ DENARJA za evropske uspehe Dinama! Razlog je BIZAREN ...

Zagrebški Dinamo ima za seboj eno najboljših evropskih sezon v svoji zgodovini. Modri so po dolgih 49 letih speth dočakali evropsko pomlad.

Jasno je, da v današnjih časih uspešna evropska sezona pomeni tudi lep kup denarja iz naslova Uefe. Dinamo je z nastopi v kvalifikacijah za ligo prvakov in tekmami v rednem delu lige Europa zaslužil približno 17 milijonov evrov.

Del tega denarja naj bi po dogovoru prejeli nogometaši, med njimi tudi slovenski reprezentant Petar Stojanović, vendar do nakazila na njihove račune še ni prišlo. Klubska uprava oziroma računovodstvo zagrebškega kluba je izplačilo zaustavilo. Igralci so kakopak skočili v zrak, posledično pa se je v slačilnico naselil nemir.


Igralci so prek svojega kapetana Arijana Ademija večkrat posredovali in od kluba terjali zasluženi denar, vendar neuspešno. A ne gre za to, da bi klub samovoljno prekršil dogovor, gre za nekaj drugega. Igralci ne bodo prejeli premij za nastope v Evropi, dokler ne izpolnijo svojih obveznosti iz nekega drugega dogovora.

Razlog tiči v dresih. V Dinamu namreč ni več brezplačnih dresov za igralce, zato morajo ti vse darovane drese po tekmah priskrbeti oziroma kriti sami. In ker so zaradi evforije, ki je vladala med navijači Dinama, in vseh evropskih uspehov v tej sezoni razdelili ogromno dresov, so morali te vrniti. Po vesteh iz Zagreba so bili v teh dneh igralci najboljše stranke v klubski trgovini, kjer so kupovali svoje drese in jih vračali v klub.

Ko bodo igralci izpolnili svoj del prvega dogovora, bo klub izpolnil svoj del drugega dogovora. Čisti računi pač ...

Članki iz rubrike