stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 18.03.2019 12:31:28

Sarri zna ODLIČNO POSKRBETI ZASE: Trener Chelseaja našel KRIVCA ZA PORAZ in SPET ŠOKIRAL!

Maurizio Sarri
Reuters
Chelsea je konec tedna klonil v dvoboju z Evertonom, ekipa iz Liverpoola je slavila z 2:0.

Trener Maurizio Sarri se je spet znašel pod udarom kritik navijačev, a je hitro udaril nazaj. Italijan je hitro našel krivca za poraz, to pa seveda ni bil on.

Chelsea je v prvem polčasu sicer prevladoval, bil boljši, a so lepe priložnosti ostale neizkoriščene, v drugem delu pa so domači zadeli dvakrat in prišli do treh točk. Londončani so spet zapravili priložnost, da bi se na lestvici točkovno izenačili z Arsenalom na četrtemu mestu, ki še vodi v ligo prvakov.



Po dvoboju je Sarri povedal, da je po njegovem mnenju ekipa odigarala najboljši prvi polčas v sezoni. "Lahko bi zadeli štirikrat, petkrat, nato pa smo nehali igrati," je po tekmi povedal Italijan. "Nehali smo se braniti, napadati, vse. Samo nadaljevati bi morali v enakem ritmu, saj smo imeli vse pod nadzorom. Ne razumem, zakaj smo na začetku drugega polčasa nehali igrati."

Na konkretno vprašanje, zakaj je Chelsea izgubil, pa je udaril po svojih igralcih. "Ne vem, igralci ne vedo, kaj se je zgodilo, tako da ne znam razložiti spremembe. Kar zadeva taktiko, je tako, če ne igraš, ne igraš. Spremenili smo sistem, a je vse ostalo po starem. Zelo težko je, mislim, da gre za psihološke težave. Če se ti to zgodi, potem sitem in taktika nista dovolj, nič ti ne pomagata." S tem je krivdo za poraz prenesel na igralce, saj bi po njegovem mnenju ekipa izgubila ne glede na taktiko, ki bi jo postavil, za vse pa so krive psihološke težave.

Članki iz rubrike