Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 14.03.2019 21:12:01

Scholes na klopi Oldhama zdržal le 31 dni

vszi
Nekdanji zvezdnik angleške reprezentance in Manchester Uniteda Paul Scholes ni več trener angleškega drugoligaša Oldhama, pri katerem je zdržal vsega 31 dni. Za prekinitev sodelovanja se je odločil sam, po poročanju angleških medijev, ker se je preveč vmešaval lastnik kluba Abdallah Lemsagam.

Štiriinštiridesetletnega Scholesa so zmotile prelomljene obljube, svojega domačega kluba ni mogel voditi, kot si je sam želel.


Nekdanji vezist je prvo tekmo kot trener Oldhama dobil, nato pa na naslednjih šestih tekmah ostal brez zmage. Moštvo je zapustil na 14. mestu.

"Z največjim obžalovanjem sem se odločil, da zapustim klub. Do zadnjega trenutka sem upal, da bom izpolnil svojo 18-mesečno pogodbo kot trener kluba, ki ga podpiram celo življenje. Navijači, igralci, prijatelji in družina so vedeli, kako ponosen in navdušen sem bil, ko sem prevzel vodenje kluba. V tem kratkem obdobju se je izkazalo, da ne bom mogel voditi moštva, kot sem si zamislil. Navijačem, igralcem in osebju želim vse najboljše v nadaljevanju sezone, sam bom še naprej spremljal in podpiral klub kot navijač," je pojasnil Scholes.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike