phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

goran-jurenec Njena.si

Sanjski moški: To so rezultati vsakodnevnih ...

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
0 14.03.2019 20:52:49

JIM JE UŠLO? Mnogi spet govorijo o zaroti in prirejenem žrebu lige prvakov (foto)

vszi
In, spet imajo polne roke dela tisti, ki verjamejo v teorije zarote. Na družbenih omrežjih se je namreč pojavil dokumet z glavo Uefe

Jutri ob 12. uri bo v švicarskem Nyonu žreb četrtfinala lige prvakov. V bobnu so štiri angleška moštva - Manchester City, Manchester United, Tottenham in Liverpool, ter še Barcelona, Juventus, Ajax in Porto.

Na družbenem omrežju pa je danes zaokrožila fotografija (spodaj), ki nakazuje na to, da so že izžrebani pari četrtfinala. Napisani pari so: Livepool - Ajax, Juventus - Porto, Manchester United - Tottenham in Barcelona - Manchester City. 

Seveda so se takoj pojavili komentarji o prirejenem žrebu, o teorijah zarote... Absolutno pa ni nobenih dokazov, da je ta fotografija res prišla iz pisarne Uefe. Povsem mogoče je, da je vse skupaj navadna fotomontaža ali pa da so na Uefi v resnici naredili poskusni žreb in natisnili papir (da se na pravem žrebu kaj ne zalomi). No, ampak, če bodo danes v resnici izžrebali natanko te pare, potem bodo častilci teorij zarot spet glasni, pa čeprav je dejstvo, da je možnost, da bodo izžrebani ti pari popolnoma enaka kot katerikoli drugi pari. Torej možnost je okoli 100 in ena od teh je tudi ta, ki je zapisana.

Značke: liga-prvakov, žreb

Članki iz rubrike