Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 14.03.2019 20:52:49

JIM JE UŠLO? Mnogi spet govorijo o zaroti in prirejenem žrebu lige prvakov (foto)

vszi
In, spet imajo polne roke dela tisti, ki verjamejo v teorije zarote. Na družbenih omrežjih se je namreč pojavil dokumet z glavo Uefe

Jutri ob 12. uri bo v švicarskem Nyonu žreb četrtfinala lige prvakov. V bobnu so štiri angleška moštva - Manchester City, Manchester United, Tottenham in Liverpool, ter še Barcelona, Juventus, Ajax in Porto.

Na družbenem omrežju pa je danes zaokrožila fotografija (spodaj), ki nakazuje na to, da so že izžrebani pari četrtfinala. Napisani pari so: Livepool - Ajax, Juventus - Porto, Manchester United - Tottenham in Barcelona - Manchester City. 

Seveda so se takoj pojavili komentarji o prirejenem žrebu, o teorijah zarote... Absolutno pa ni nobenih dokazov, da je ta fotografija res prišla iz pisarne Uefe. Povsem mogoče je, da je vse skupaj navadna fotomontaža ali pa da so na Uefi v resnici naredili poskusni žreb in natisnili papir (da se na pravem žrebu kaj ne zalomi). No, ampak, če bodo danes v resnici izžrebali natanko te pare, potem bodo častilci teorij zarot spet glasni, pa čeprav je dejstvo, da je možnost, da bodo izžrebani ti pari popolnoma enaka kot katerikoli drugi pari. Torej možnost je okoli 100 in ena od teh je tudi ta, ki je zapisana.

Značke: liga-prvakov, žreb

Članki iz rubrike