franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.03.2019 16:56:49

NAPETOST V SLAČILNICI REALA: Trener je ostro kritiziral glavne zvezdnike

Reuters
Santiago Solari je igralcem povedal kaj si misli o njih.

V slačilnici na Santiago Bernabeu že dolgo ni harmonije. Že zdaj je jasno, da bodo vitrine na tem kultnem štadionu letos ostale zaklenjene, pa čeprav smo šele v prvi polovici meseca marca. Liga prvakov je bila zadnja rešilna bilka, toda proti Ajaxu so doživeli potop za anale. V klubu posledično vlada napeta atmosfera, vse bolj pa je tudi očitno, da je Santiago Solari izgubil slačilnico.

Solari, ki bo po koncu sezone bržkone izpraznil pisarno, je na sestanku v slačilnici igralcem povedal, kaj si misli o njihovih predstavah. Na tapeti so se znašli tudi ali predvsem Isco, Bale, Marcelo, Kroos, Asensio, Modrić...

Po poročanju španskih medijev naj bi Iscu zameril višek kilogramov, zaradi česar je le še bleda senca nogometaša, ki ga je svoj čas lovilo pol Evrope. Baleu je po drugi strani sporočil, da nima več kredita in da je razočaran nad njegovo igro ter obnašanjem. Potem je na vrsto prišel Marcelo. Slednji je zaradi slabe forme prikovan na klop in tam bo tudi ostal, dokler ne dvigne ravni igre, vsaj tako pravi Solari. Tudi Kroos je moral poslušati kritike. Pa Asensio in Modrić.

Solari se zaveda, da je njegova usoda bolj kot ne zapečatena in da je le vprašanje kdaj mu bo Florentino Perez vročil odpoved. In tudi zato je v komuniciranju z igralci snel rokavice. "Predavanje" se je zavleklo, pa je Solari celo uro zamudil na tiskovno konferenco pred nedeljsko tekmo z Valladolidom.

Značke: real, santiago-solari

Članki iz rubrike