Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2019 11:10:24
Deli članek:

TAKSIST v Parizu ZABODEL navijača Uniteda! Pustil ga je ležati...

Eden od navijačev Manchester Uniteda, ki je v sredo pripravil tako prijetno presenečnje svojim privržencem, ni imel take sreče kot njegovi idoli.

Po tekmi se je eden od navijačev z Uniteda z dekletom s taksijem odpeljal v hotel, toda do tja ni prišel. Taksist ga je namreč zabodel in potem vrgel iz avtomobila ter ga pustil ležati kar ob cesti. Kriminalno dejanje so potrdili tudi na uradni strani Manchester Uniteda. Navijač, ki je slavil zmago, naj bi taksista tako znerviral, da ga je potem ta z nožem zabodel v prsa in odvrgel iz avtomobila, kjer se je nesrečni Anglež boril za življenje. Po zadnjih poročilih naj bi taksist z nožem grozil ženski, Anglež pa jo je hotel braniti in pri tem je dobil nož v prsi. Navijač Manchestra je potem ležal na cesti, dokler ni nekdo ustavil avtomobil in ga odpeljal v bolnišnico, kjer so ga včeraj operirali. Francoska policija naj bi že aretirala taksista, ki je storil kriminalno dejanje.

Iz kluba Manchester United so poslali uradno obvestilo za javnost, v katerem so med drugim zapisali: "Vsi v klubu želimo našemu navijaču hitro in uspešno okrevanje!"