Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2019 10:43:28
Deli članek:

Klopp se je ZNESEL tudi nad novinarjem: NE GRE TAKO!

Reuters

Po remiju Liverpoola z Evertonom, ki je na vrh lestvice angleškega prvenstva izstrelil Manchester City, so bili pri Redsih izjemno razočarani in jezni.

Predvsem je delitev točk slabo prenesel trener Jürgen Klopp, ki se je takoj po zadnjem sodnikovem žvižgu na poti proti slačilnici spravil na pobiralca žog, potem pa je svoje nezadovoljstvo izrazil tudi v pogovoru z novinarjem.

Na vprašanje, ali je čutil, da bi moral v ekipo dati še enega napadalca, se je ostro odzval. "Zelo sem razočaran nad vašim vprašanjem. Zelo razočaran. To je nogomet, ne igramo PlasStationa," je bentil Nemec, in nadaljeval: "Mislite, da nismo dovolj tvegali? Ste me želeli to vprašati? Moram reči, da sem zelo razočaran nad vprašanjem. Ali obstaja kakšen remi, ki ga nismo želeli pretvoriti v zmago? Dodatni napadalec, samo zato, da bi divjali po igrišču? Še enkrat, mislite, da je to PlayStation? V igro postavi še enega napadalca, in vse se bo spremenilo? Ne gre tako. Dovolj napadalno igramo, nogomet ne deluje na tak način. Ali ni do konca še devet tekem? Nismo izgubili živcev, tako kot ste jih očitno vi."