Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.03.2019 13:38:36
Deli članek:

Bernabeu BRUTALNO izžvižgal nogometaša REALA! (video)

Reuters

Navijači Reala velikemu zvezdniku dokončno obrnili hrbet.

V zadnjem času so mu bile minute vse boj skopo odmerjene, le še na vsake kvatre je na zelenici prebil vseh devetdeset minut. Tudi sam ni skrival nezadovoljstva, tisto "veselje" po uspešno izvedeni enajstmetrovki v zaključku tekme z Levantejem je bilo zelo zgovorno.

Nov udarec za lik in delo Garetha Balea je prišel v soboto zvečer, ko se je trener domačih Santiago Solari odločil, da ga po uri igre potegne z igrišča. Devetindvajsetletni Valižan tokrat sicer ni javno izrazil nezadovoljstva, so pa to storile tribune. Pa ne zaradi zamenjave, ampak zaradi njegove predstave. Tribune so mu namesto aplavza namenile koncert žvižgov.

Številni so prepričani, da je to tudi bolj ali manj konec Baleove zgodbe na Santiago Bernabeu. Valižan je v zadnjem času le še bleda senca nogometaša, za katerega je Real leta 2013 odštel takrat rekordno vsoto.

Bale je bil sicer predviden kot glavni igralec, ki naj bi pomagal zapolniti luknjo nastalo po odhodu Cristiana Ronalda. Na 33 tekmah v vseh tekmovanjih je dosegel 13 golov, še precej več pa je bilo bledih, brezkrvnih predstav. Kot v soboto, ko je bil najslabše ocenjeni igralec Reala.