franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 03.03.2019 11:12:14

ŠE NIKOLI za nikogar TOLIKO: Evropski velikan pripravlja NEVERJETNO ponudbo!

vszi
Po poročanju otoških virov se poleti obeta prestop, kot ga tam še ni bilo.

Na Old Traffordu se ozirajo za okrepitvami, s katerimi bi spet napadli naslov angleškega prvaka. Pri tem so že našli biser, ki ga je sicer potrebno še malo izpiliti, toda že zdaj so pri Unitedu zanj pripravljeni odšteti rekorden znesek, iz njega bi naredili najdražjega igralca na Otoku.

Gre za 18-letnega angleškega reprezentanta Jadona Sancha, ki je trenutno član dortmundske Borussie. Krilni napadalec je v tej sezoni za črno-rumene nastopil na 32 tekmah (v vseh tekmovanjih), na njih pa zbral devet golov in kar 14 asistenc.

Sancho je v Dortmund prišel poleti 2017 iz Manchester Cityja, ki je takrat zanj iztržil slabih osem milijonov evrov odškodnine. Pri Mirrorju so izvedeli, da so v Unitedu nad fantom naravnost navdušeni in so pripravljeni zanj odšteti celo več kot 100 milijonov funtov (približno 115 milijonov evrov). To pa bi bil tudi najdražji prestop v zgodovini angleškega prvenstva, seveda pa bi šlo tudi za najvišjo odškodnino, ki bi jo kdo kadarkoli plačal za angleškega nogometaša.

Seveda obstaja še nekaj ovir preden bi se prestop dejansko uresničil. Za Sancha se zanima še nekaj evropskih velikanov, tudi nesramno bogati PSG, prav tako pa v Dortmundu (še) ne razmišljajo o tem, da bi fanta prodali, saj imajo z njim podpisano pogodbo do konca junija 2022.

sancho
vszi

Članki iz rubrike