Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 26.02.2019 17:23:23

ŠOKANTNO: Real in Luka Modrić se DELATA NORCA iz vseh!

Profimedia
V zadnjem času se je veliko govorilo o prihodnosti Luke Modrića.

Zelo glasno se je že poleti omenjalo njegovo selitev k Interju, a se potem ni zgodilo nič. Še več, v teh dneh so vse glasnejše govorice, da bo podaljšal sodelovanje z Realom. Nova pogodba naj bi mu prinesla približno 12 milijonov evrov letne plače.


Zdaj pa je na sceno stopil španski El Mundo Deportivo, ki je razkril, da je bilo dogajanje okoli Modrićeve prihodnosti velika prevara. Igralec in klub naj bi pogodbo podaljšala še preden je Hrvat prejel zlato žogo. Španci trdijo, da je tako, čeprav ni bilo še nič uradnega v zvezi s tem. Pri Realu naj bi imeli razlog, zaradi katereag niso želeli dogovora obešati na veliki zvon. V upravi so se zbali, da bodo tudi drugi igralci želeli povišanje plače. Modrić naj bi bil po novem član Reala do poletja 2021. Takrat bo Modrić star že skoraj 36 let in zna se zgoditi, da bo v Realu končal kariero. Pred časom je že dejal, da je to ena od njegovih velikih želja ...

Pri El Mundo Deportivu pravijo, da jim je zgodbo zaupal vir znotraj madridskega kluba, potrditev pa naj bi dobili tudi pri nekem hrvaškem viru. In prav zaradi tega naj bi se Inter v zadnjem času povsem osredotočil v to, da bi pripeljal drugega hrvaškega reprezentančnega vezista - Ivana Rakitića.

Članki iz rubrike