Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2019 12:24:03
Deli članek:

NOV ŠKANDAL pri INTERJU! Tako se je kar SREDI TEKME soigralec ponorčeval iz Icardija! (video)

Profimedia

Mauro Icardi je pri Interju v velikih težavah.

Usoda Maura Icardija pri Interju visi na nitki. Argentinski napadalec skupaj s svojo partnerko in agentko Wando Naro bojda izsiljuje črno-modre za ogromno povišico pri novi pogodbi. Zaradi neprofesionalnega odnosa Icardija so se pri Interju odločili, da mu odvzamejo kapetanski trak in ga potisnejo v roke Samirju Handanoviću. 

Icardi včeraj proti Fiorentini sploh ni igral, sam pravi, da je poškodovan, razmišlja bojda celo o operaciji, ob kateri bi že končal sezono. A predvsem navijači Interja Argentincu ne verjamejo. Prepričani so, da je vse skupaj maslo Wande Nare, ki javno kritizira Icardijeve soigralce - spravila se je predvsem na Ivana Perišića - in tudi vodstvo kluba. 

Kakorkoli že, Inter je včeraj brez Icardija nesrečno remiziral proti Fiorentini (globoko v sodnikovem podaljšku so dobili izenačujoč zadetek za 3:3), Matteo Politano pa je svoj zadetek proslavil na zelo kontroverzen način. Roki je dal za ušesi, kot to počne pri svojih zadetkih Icardi in tako provociral Argentinca. Vse skupaj je videl tudi Perišić, ki je Politana v trenutku prekinil, Italijan je bil na Hrvata za trenutek besen in ga je odrinil. Na koncu se je celotna situacija pomirila, toda vse skupaj le kaže na to, kako zelo Interjevi nogometaši zamerijo Icardiju njegovo obnašanje ...